Έξαλλος έγινε ο πραγματικός “Λύκος της Wall Street” Jordan Belfort όταν σε συνέντευξή του στο CNN, τον ανάγκασαν να αναφερθεί στους ανθρώπους που εξαιτίας των “βρώμικων” συναλλαγών του έχασαν εκατοντάδες χιλιάδες δολάρια.
Η ζωή του με όλες τις καυτές λεπτομέρειες, έγινε γνωστή μέσα από την ταινία του Μ. Σκορτσέζε, με πρωταγωνιστή τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο. Μάλιστα υπήρξαν πολλές επικρίσεις ότι η ταινία δόξασε τον Belfort αντί να ασχοληθεί με τα θύματα που έχασαν τις περιουσίες τους από την εταιρεία του Stratton Oakmont.
Ο πραγματικός Belfort, πέρασε μόλις 22 μήνες σε ομοσπονδιακή φυλακή και έχει συμφωνήσει να επιστρέψει ποσό ύψους 110 εκατ. δολαρίων στα θύματά του.
Ο δημοσιογράφους του CNN χθες το βράδυ, διάβασε τα ονόματα των “θυμάτων” του Belfort και ρώτησε τον χρηματιστή αν έχει επικοινωνία μαζί τους.
Ο ίδιος απάντησε αρνητικά και φανερά ενοχλημένος έσπευσε να τονίσει ότι “Δεν γνωρίζων κάποιον που να έχασε τις αποταμιεύσεις μιας ζωής εξαιτίας μου”.
Παράλληλα, δήλωσε ότι δεν έχει νιώσει την ανάγκη να βρει τους επενδυτές που εξαπάτησε και ότι δεν θεωρεί σωστή μία τέτοια κίνηση και ξεκαθάρισε ότι προτιμά να συνεχίζει να ασχολείται με τις επιχειρήσεις του για να μπορέσει να ξεπληρώσει τα χρέη του.