Ο Ομοσπονδιακός Πύργος(Federation Tower), ο ουρανοξύστης που κατασκευάζεται στο Διεθνές Επιχειρησιακό Κέντρο της Μόσχας, είναι πλέον το υψηλότερο οικοδόμημα της Ευρώπης.
Θα φθάσει τα 373,7 μέτρα (τώρα είναι 343) με 97 ορόφους όταν ολοκληρωθεί η κατασκευή του, στις αρχές Ιανουαρίου 2015. Στην Ευρώπη ο υψηλότερος ουρανοξύστης ήταν επί σειρά ετών ο 87οροφος Shard στο Λονδίνο, με ύψος 309,3 μέτρα.
Ο νέος ουρανοξύστης δεν είναι ο μόνος στη Μόσχα. Είναι αυτή τη στιγμή μισό περίπου μέτρο υψηλότερος από δυο άλλους Πύργους που έχουν υψωθεί τα τελευταία έξι χρόνια στην πρωτεύουσα.
Ο ένας έχει ύψος 242,4 μέτρα και 67 ορόφους στους οποίους έχουν εγκατασταθεί εταιρείες, τράπεζες, γραφεία ξένων εταιρειών και εστιατόρια, Ο άλλος έχει ύψος 351,8 μέτρα και 71 ορόφους, όλους οικογενειακά διαμερίσματα και τρία εστιατόρια.