Ανθρωποκυνηγητό έχουν εξαπολύσει οι αρχές στη Βοστώνη για τον εντοπισμό του Τσετσένου βομβιστή, Τζοχάρ Τσαρνάεφ, που μαζί με τον αδελφό του αιματοκύλησαν τον Μαραθώνιο της Βοστώνης την Δευτέρα.
Είναι το παιδί με το λευκό καπελάκι που εδώ και ώρες η αστυνομία έχει ορίσει ως βασικό ύποπτο για τα χτυπήματα στον μαραθώνιο και σήμερα εμφανίστηκε αρχικά στο πανεπιστήμιο ΜΙΤ και στη συνέχεια στην περιοχή Watertown εν μέσω πυροβολισμών και εκρήξεων. Μαζί του ήταν ο αδελός και συνεργός του, ο οποίος είναι πλέον νεκρός, καθώς συνελήφθη τραυματισμένος και άφησε την τελευταία του πνοή λίγο αργότερα στο νοσοκομείο.
Μάλιστα, όπως μεταδίδει το NBC, οι Αρχές πλέον αναζητούν και ένα τρίτο πρόσωπο, που φέρεται να βοήθησε τους δύο δράστες στην προετοιμασία της επίθεσης.
Έρημη πόλη η Βοστώνη
H κατάσταση που επικρατεί στην περιοχή θυμίζει κάτι από θρίλερ αλλά και ταινία δράσης μαζί. Ο νεαρός, σύμφωνα με την αστυνομία, κυκλοφορεί στους δρόμους ζωσμένος με εκρηκτικά και είναι επικίνδυνος.
Δείτε το πλήρες ρεπορτάζ, με φωτογραφίες και βίντεο, στο protothema.gr