search icon

Διεθνή

Δείτε το πλωτό ξενοδοχείο σε σχήμα σπονδυλικής στήλης με εστιατόρια, κινηματογράφους και πισίνες

Το ξενοδοχείο MORPHotel του αρχιτέκτονα Gianluca Santosuosso είναι ένα κινητό ξενοδοχείο, το οποίο αλλάζει σχήμα ανάλογα με την τοποθεσία ή τον καιρό

Το ξενοδοχείο MORPHotel του αρχιτέκτονα Gianluca Santosuosso είναι ένα κινητό ξενοδοχείο, το οποίο αλλάζει σχήμα ανάλογα με την τοποθεσία ή τον καιρό.

Η δομή έχει σχεδιαστεί, ώστε να μπορεί να επιπλέει σε όλο τον κόσμο, όπως ένα κρουαζιερόπλοιο.

Ο Santosuosso θεωρεί τη δημιουργία του φιλική προς το περιβάλλον και ως εναλλακτική ενός κρουαζιερόπλοιου, που θα επιτρέπει στους ενοίκους του να περνούν μεγαλύτερες περιόδους σε συγκεκριμένες περιοχές.

Με σχήμα σπονδυλικής στήλης, οι επισκέπτες του «Floatel» θα έχουν μια συνεχώς μεταβαλλόμενη θέα από τα δωμάτια τους, επειδή η δυναμική δομή θα είναι συνεχώς σε κίνηση.

Ο πολυτελής πλωτός παράδεισος θα αποτελείται από κάψουλες που θα φιλοξενούν τα δωμάτια, τα εστιατόρια και τις συνήθεις ανέσεις που οι άνθρωποι μπορούν να βρουν στη στεριά.

Κάθε άκρο της σπονδυλικής στήλης ανά μισό μίλι έχει ένα σκάφος που μπορεί να αποκολληθεί από τη δομή και να μεταφέρει τους επισκέπτες για μια βόλτα στα γύρω νερά.

Exit mobile version