search icon

Διεθνή

Εικόνες από… Ελλάδα του 2004 στο Βέλγιο

Χιλιάδες Βέλγοι στους δρόμους για τη μεγάλη πρόκριση - Μεγάλο πάρτι στις καφετέριες και τις μπυραρίες

Αζάρ, Λουκακού, Ντε Μπρόινε και… το Βέλγιο συνεχίζει την πορεία του προς το όνειρο, πετώντας εκτός και τη Βραζιλία του Νεϊμάρ, μετά από ένα παιχνίδι θρίλερ, με ένταση, ρυθμό και πολύ πάθος.

Με το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή, χιλιάδες Βέλγοι ξεχύθηκαν στους δρόμους, ενώ μεγάλο πανηγύρι στήθηκε σε όλα τα καφέ και τις πλατείες.

Άλλοι σε παρέες και άλλοι μόνοι στο σπίτι, οι Βέλγοι δεν μπορούσαν να κρύψουν τη χαρά τους, καθώς η Εθνική τους βαδίζει προς το… θαύμα, θυμίζοντας τις μαγικές εκείνες μέρες που έζησαν οι Έλληνες φίλαθλοι το 2004, με την κατάκτηση του Euro, στην Πορτογαλία.

Δείτε εικόνες και βίντεο από τους τρελούς πανηγυρισμούς των Βέλγων, οι οποίοι αποδεικνύονται πολύ πιο… μεσογειακοί, απ’ ότι φανταζόμασταν: 

Δείτε περισσότερα στο protothema.gr

Exit mobile version