search icon

Διεθνή

Είναι αυτό το πιο «σκληρό» γιοτ στον κόσμο;

Σε τρία μεγέθη για να επιλέξετε, το SeaXplorer είναι το πρώτο γιοτ, ικανό να περάσει μέσα από πάγους στην Αρκτική ή μέσα από απομακρυσμένες τροπικές περιοχές

Ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές πολυτελών κρουαζιερόπλοιων στον κόσμο, αποκάλυψε τα σχέδια για ένα πρωτοποριακό νέο σούπεργιοτ που υπόσχεται να είναι ένα από τα πρώτα που θα ταξιδεύει σε απομακρυσμένες γωνιές του πλανήτη.

Σε τρία μεγέθη για να επιλέξετε, το SeaXplorer είναι το πρώτο γιοτ, ικανό να περάσει μέσα από πάγους στην Αρκτική ή μέσα από απομακρυσμένες τροπικές περιοχές.

Δεδομένου του επαναστατικού σχεδιασμού του και της ικανότητάς του, η 65- έως 100 μέτρων θαλαμηγός, έχει προκαλέσει ενθουσιασμό στους φαν του αθλήματος.

Η ολλανδική εταιρεία που κατασκευάζει τα μεγάλα σκάφη αναψυχής η Damen Group, διαβεβαιώνει τους πιθανούς αγοραστές ότι το σκάφος είναι ασφαλές να σπάσει τον πάγο χάρη στο μοναδικό σχεδιασμό του κύτους του και υπόσχεται συναντήσεις με εξωτικούς πολιτισμούς, μαγευτικά άγρια ζωή και θεαματική άγρια φύση σε παρθένους προορισμούς.

Η τιμή του δεν είναι ακόμα γνωστή.

 

 

 

Exit mobile version