search icon

Διεθνή

Με $54 εκατ. παίρνετε το παλάτι του Donald Trump (PHOTOS)

Το πρώην αρχοντικό του Ντόναλντ Τραμπ έχει διατεθεί στην αγορά για 54 εκατομμύρια δολάρια, σύμφωνα με συνεργάτη του μεσιτικού γραφείου Tamar Laurie.

Το πρώην αρχοντικό του Ντόναλντ Τραμπ έχει διατεθεί στην αγορά για 54 εκατομμύρια δολάρια, σύμφωνα με συνεργάτη του μεσιτικού γραφείου Tamar Laurie.

Το εντυπωσιακό 20.000 τετραγωνικών ποδιών παλάτι στο Greenwich του Κονέκτικατ, διαθέτει οκτώ υπνοδωμάτια, 10 μπάνια, αίθουσα κινηματογράφου, γήπεδα τένις και τρία διαμερίσματα για το προσωπικό.

Ο Donald και η Ivana Trump είχαν αγοράσει το 5,8 στρεμμάτων οίκημα, το 1982 για 4 εκατομμύρια δολάρια, σύμφωνα με το Business Insider.

Η Ivana Trump στη συνέχεια ανακαίνισε το σπίτι – που αρχικά χτίστηκε το 1939 – με τα ίδια υλικά που χρησιμοποιήθηκαν για την ανακαίνιση του Plaza Hotel στο Μανχάταν περίπου την ίδια χρονική περίοδο.

Στη συνέχεια πήρε το αρχοντικό ως μέρος του διαζυγίου του ζεύγους το 1991 και το πούλησε επτά χρόνια αργότερα για 15 εκατομμύρια δολάρια.

Όταν οι νέοι ιδιοκτήτες ανακαίνισαν το χώρο το 2000, πρόσθεσαν γήπεδα τένις, δωμάτια και μια εσωτερική πισίνα. Οι σημερινοί ιδιοκτήτες, οι οποίοι έχουν παραμείνει ανώνυμοι, που το πουλούν έναντι 54 εκατομμυρίων δολαρίων!

Η είσοδος του σπιτιού έχει δύο τεράστιες, πολυτελείς σκάλες που οδηγούν στον δεύτερο όροφο.

Η είσοδος πριν και μετά την ανακαίνιση.

Το δωμάτιο που απεικονίζεται κυμαίνεται στις αποχρώσεις του μπλε. Άλλα δωμάτια είναι στις αποχρώσεις του κίτρινου και του ροζ.

Αίθουσα κινηματογράφου με 18 θέσεις.

Το αρχοντικό περιβάλλεται από δάσος και θάλασσα, καθιστώντας το ιδιαίτερα απομονωμένο.

Στη πρώτη φωτογραφία είναι ο Donald Trump και η Ivana Trump το 1982, το έτος που αγόρασαν το σπίτι. Στη δεύτερη φωτογραφία είναι ο Donald Trump με την τωρινή σύζυγό του, Melania Trump το 2014.

Exit mobile version