search icon

Διεθνή

Onefinestay: Αυτό είναι το Airbnb των… πλουσίων!

Το Onefinestay αύξησε στα 25 εκατ. λίρες την χρηματοδότηση από τους επενδυτές τον Ιούλιο συμπεριλαμβανομένων των Intel Capital και Hyatt Hotels

Όταν οι πλούσιοι ταξιδεύουν σε άλλη πόλη, δεν κάνουν κρατήσεις σε δωμάτια ξενοδοχείων αλλά αντ ‘αυτού, αναζητούν πολυτελείς χώρους φιλοξενίας, από ένα σάιτ που είναι η χλιδάτη εκδοχή του Airbnb.

Το Onefinestay αύξησε στα 25 εκατ. λίρες την χρηματοδότηση από τους επενδυτές τον Ιούλιο συμπεριλαμβανομένων των Intel Capital και Hyatt Hotels.

Δεν είναι μόνο οι κατοικίες που είναι πράγματι διαφορετικές στο onefinestay, όμως. Υπάρχει, ένα εντελώς νέο επίπεδο εξυπηρέτησης, που δεν υπάρχει στην Airbnb. Οι πελάτες προμηθεύονται με iPhone που έχουν προεγκατεστημένη μια υπηρεσία εξυπηρέτησης για όσο διαμένουν στην κατοικία.

Δείτε πως είναι ένα από τα ακίνητα του onefinestay στο Orsett Terrace στα δυτικά του Λονδίνου:

Το Onefinestay περιγράφει τον εαυτό του ως ένα «μη-ξενοδοχείο». Οι πελάτες μένουν στο σπίτι κάποιου που απουσιάζει. Το site διαθέτει χιλιάδες κατοικίες.

Ένας θυρωρός που σας συναντά εκεί σας υποδέχεται με ένα σνακ. Οι πετσέτες διπλωμένα όμορφα και μικρά σαμπουάν είναι διαθέσιμα.

Το συγκεκριμένο ακίνητο έχει δύο υπνοδωμάτια και κοστίζει 369 δολ. ανά διανυκτέρευση, ανά δωμάτιο

 

Exit mobile version