search icon

Διεθνή

Ποια πανέμορφη σταρ… απολαμβάνει τις διακοπές της στην Ιταλία

Το πανέμορφο μοντέλο ενθουσίασε τους οπαδούς της με τις προκλητικές φωτογραφίες, απολαμβάνοντας τον μεσογειακό ήλιο με μια φίλη της, την Κυριακή

 

«Τρελαίνει» κόσμο η ηθοποιός και μοντέλο, Emily Ratajkowski, με τις σέξι φωτογραφίες που δημοσιεύει την ώρα που κάνει ηλιοθεραπεία στην ακτή Αμάλφι της Ιταλίας.

Το πανέμορφο μοντέλο ενθουσίασε τους οπαδούς της με τις προκλητικές φωτογραφίες, απολαμβάνοντας τον μεσογειακό ήλιο με μια φίλη της, την Κυριακή.

Η 24χρονη αφιέρωσε στους 2,7 εκατομμύρια οπαδούς της στο Instagram την πανοραμική θέα ενώ καθόταν σε μια παραλία με βότσαλα, φορώντας ένα μαύρο μπικίνι.

Το διάσημο μοντέλο έβγαλε και μια ιδιαίτερα τολμηρή λήψη δίπλα στην πισίνα, που αποτυπώνει την απίστευτη σωματική της διάπλαση σε όλο της το μεγαλείο!

Το βράδυ του Σαββάτου, η ηθοποιός που συμμετείχε στην ταινία «Gone Girl», επέλεξε μια λιγότερο αποκαλυπτική εμφάνιση, φορώντας ένα σορτς και ένα μαύρο τοπ, δηλώνοντας παράλληλα το πόσο όμορφα περνάει στις διακοπές της: «χαρούμενο άλμα στην Italia! # ppandemeatpasta2015».

Η κινηματογραφική σταρ δημοσίευσε και άλλες σέξι selfies κατά τη διάρκεια μιας βόλτας με βάρκα με τους φίλους της, την Πέμπτη.

Exit mobile version