search icon

Διεθνή

Χωρίς… έργα τέχνης έμεινε ο ράπερ Li Wayne λόγω χρεών

Οι αμερικανικές αρχές ως φαίνεται δεν ενδιαφέρονται εάν κάποιος μπορεί να είναι διάσημος και φροντίζουν να κάνουν αυτό που πρέπει

Οι αμερικανικές αρχές ως φαίνεται δεν ενδιαφέρονται εάν κάποιος μπορεί να είναι διάσημος και φροντίζουν να κάνουν αυτό που πρέπει.

Η άνωθεν εκτίμηση ταιριάζει άριστα στην περίπτωση του ράπερ Li Wayne, καθώς εισέβαλαν στη βίλα που διαθέτει στο Μαϊάμι και προχώρησαν σε κατάσχεση έργων τέχνης, η αξία των οποίων αποτιμάται στα 30 εκατ. δολάρια. 

Αιτία το γεγονός ότι ο Wayne, ο οποίος έχει περιέλθει σε δυσχερή οικονομική κατάσταση τα τελευταία χρόνια, δεν πλήρωσε τις δόσεις (έκαστη ύψους 55.000 δολαρίων) για την αγορά ενός ιδιωτικού αεροσκάφους. Ο Wayne έφθασε να χρωστά στην εταιρεία Singapure Group το ποσό των δύο εκατ. δολαρίων.

Οι άνδρες του τοπικού γραφείου του σερίφη – οι οποίοι καλούνται να κάνουν τις κατασχέσεις – φρόντισαν να φέρουν μαζί τους και έναν εκτιμητή έργο τέχνης, προφανώς για να σταματήσουν την κατάσχεση…. μόλις έφθαναν στο ακριβές ποσό της οφειλής!!!

Exit mobile version