search icon

Ο ΕΠΙΤΡΟΠΟΣ

Η ΓΓΜΕ-ΓΓΕΕ δίνει 494 χιλ. ευρώ μέσα στις εκλογές

Μέσα στη διαδικασία των πρόωρων εκλογών κι ενώ όφειλαν τέτοιου είδους δράσεις να έχουν παγώσει, ανατέθηκε στην εταιρεία Cosmos Computers από τη Γενική Γραμματεία Μέσων Ενημέρωσης - Γενική Γραμματεία Επικοινωνίας και Προβολής το έργο «Ανάπτυξη Ολοκληρωμένου Συστήματος Διαχείρισης Περιεχομένου Δικτυακών Τόπων και Παροχή Διαδικτυακής Τηλεόρασης και Διαδραστικών Υπηρεσιών Χρήστη».

Μέσα στη διαδικασία των πρόωρων εκλογών κι ενώ όφειλαν τέτοιου είδους δράσεις να έχουν παγώσει, ανατέθηκε στην εταιρεία Cosmos Computers από τη Γενική Γραμματεία Μέσων Ενημέρωσης – Γενική Γραμματεία Επικοινωνίας και Προβολής το έργο «Ανάπτυξη Ολοκληρωμένου Συστήματος Διαχείρισης Περιεχομένου Δικτυακών Τόπων και Παροχή Διαδικτυακής Τηλεόρασης και Διαδραστικών Υπηρεσιών Χρήστη».

Ο προϋπολογισμός του έργου κλαθε άλλο παρά μικρός και αμελητέος ειναι καθώς ανέρχεται σε 494.318 ευρώ. Βασικός στόχος του έργου είναι η ηλεκτρονική καταχώριση και η πολυκαναλική διάθεση πολυμεσικού περιεχομένου και προηγμένων υπηρεσιών, που αφορούν τους τομείς ευθύνης και δραστηριότητας της ΓΓΜΕ-ΓΓΕΕ. Το ερώτημα όμως παραμένει ένα: θα έπρεπε αυτή η δράση να είχε προχωρήσει;

Exit mobile version