search icon

Ο παλμός της οικονομίας

Κλοπή χιλιάδων λίτρων πετρελαίου από αγωγό στην Μ. Βρετανία

Η Exxon Mobil της Βρετανίας έκλεισε έναν πετρελαιαγωγό έπειτα από πληροφορίες για κλοπή καυσίμου, δήλωσε σήμερα η εταιρία.

Η Exxon Mobil της Βρετανίας έκλεισε έναν πετρελαιαγωγό έπειτα από πληροφορίες για κλοπή καυσίμου, δήλωσε σήμερα η εταιρία.

Σύμφωνα με τις σχετικές πληροφορίες κλέφτες έσπασαν αγωγό της Esso (η μονάδα της Exxon Mobil στη Βρετανία) και αφαίρεσαν χιλιάδες λίτρα καυσίμου.

“Η Esso είναι δεσμευμένη στα υψηλότερα επίπεδα ασφαλείας. Ο πετρελαιαγωγός ως εκ τούτου έχει κλείσει και οι εμπειρογνώμονές μας εργάζονται για να τον ελέγξουν και, αν είναι απαραίτητο, να κάνουν οποιαδήποτε επιδιόρθωση”, αναφέρει η ανακοίνωση της εταιρίας, ενώ ο εκπρόσωπος της Esso δήλωσε πως δεν αναμένει να επηρεαστούν από το κλείσιμο του πετρελαιαγωγού οι λιανικοί πελάτες της.

Η εφημερίδα Daily Echo αναφέρει πως η αστυνομία αναζητά συμμορία κλεφτών ως υπόπτους για την διάρρηξη του πετρελαιαγωγού.

Exit mobile version