search icon

Ο παλμός της οικονομίας

Προς την έξοδο η Μαϊλλης με κεφαλαιοποίηση χρέους 170 εκατ. ευρώ

Η HIG έχει αποκτήσει πλέον το 95%, καλύπτοντας το ποσοστό που ενεργοποιεί το δικαίωμα εξαγοράς (squeeze out) των υπολοίπων μετόχων.

Η HIG έχει αποκτήσει πλέον το 95%, καλύπτοντας το ποσοστό που ενεργοποιεί το δικαίωμα εξαγοράς (squeeze out) των υπολοίπων μετόχων, αλλά και την απαιτούμενη πλειοψηφία για την απόφαση διαγραφής από το ΧΑ, αποτελώντας το πρώτο σημαντικό βήμα της υλοποίησης της οικονομικής εξυγίανσης του Ομίλου, καθώς το αποτέλεσμα της Δημόσιας Πρότασης, ανοίγει το δρόμο για την απόκτηση του 100% των μετοχών από την HIG  και για τη διαγραφή από το ΧΑ.

Επόμενο βήμα, η κεφαλαιοποίηση χρέους 170 εκατ. ευρώ, η οποία θα εξυγιάνει πλήρως τον ισολογισμό της εταιρείας. Aπό αύριο  καταβάλλονται τα χρήματα των μετόχων που προσέφεραν τις μετοχές τους στη διαδικασία της Δημόσιας Πρότασης, οπότε, η HIG46, θα καταστεί τυπικά, μέτοχος της εταιρείας, με 95,5%.
 

Exit mobile version