search icon

business stories

Το egg στη Βοστώνη

Στην αρχή της νέας χρονιάς, 10 εταιρείες από τις 30 που συμμετέχουν στον 4o κύκλο του Προγράμματος egg θα ταξιδέψουν για Βοστώνη.

Στην αρχή της νέας χρονιάς, 10 εταιρείες από τις 30 που συμμετέχουν στον 4o κύκλο του Προγράμματος egg θα ταξιδέψουν για Βοστώνη.

Το ταξίδι – πρόγραμμα εξωστρέφειας θα διαρκέσει 15 ημέρες και περιλαμβάνει:

– Εκπαίδευση στο StartMIT, με την υποστήριξη mentoring από εξέχοντες καθηγητές, επιχειρηματίες και επιχειρηματικούς αγγέλους

– Επαφές και συνεργασία με την Ελληνική κοινότητα στο ΜΙΤ

– Συναντήσεις με εταιρείες τεχνολογίας του κλάδου δραστηριότητας των Startup εταιρειών.

Οι εταιρείες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα εξωστρέφειας προέρχονται από τους κλάδους Τουρισμού, Ηλεκτρονικού Επιχειρείν, Αναδυόμενων Τεχνολογιών & Εφαρμογών Internet of Things (IoT), Τεχνολογιών και Εναλλακτικών μορφών Γεωργίας και Καλλιέργειας, Πολιτιστικής Βιομηχανίας, Υπηρεσιών Υγείας και Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας.

Πρόκειται για τις: Agile–Agriculture Technologies, Artimelia, Ex Machina, Fraud Line, Greekίng.me, Mentor – Historic Routes in Greece, Messinian Hub, Tooristas, Πάρκο Χαράς και Woof Club. 

Για την υλοποίηση του προγράμματος εξωστρέφειας egg βοήθησαν σημαντικά δύο μέλη της Συμβουλευτικής Επιτροπής egg, η κα Μαρίνα Χατζοπούλου, επιχειρηματίας και angel investor και ο κ. Μιχάλης Μπλέτσας, Διευθυντής Πληροφορικής του ΜΙΤ Media Lab.

Exit mobile version