search icon

Ελλάδα

Τη Δευτέρα οι αποφάσεις των εκπαιδευτικών για κινητοποιήσεις – Πορεία της ΟΛΜΕ σήμερα στις 18:00 στο Σύνταγμα

Την ερχόμενη  Δευτέρα, κατά τη γενική συνέλευση των προέδρων των ΕΛΜΕ, θα ληφθεί η τελική απόφαση για τις κινητοποιήσεις των εκπαιδευτικών.

Την ερχόμενη  Δευτέρα, κατά τη γενική συνέλευση των προέδρων των ΕΛΜΕ, θα ληφθεί η τελική απόφαση για τις κινητοποιήσεις των εκπαιδευτικών.

Στις τελευταίες συνεδριάσεις του οργάνου, πάντως, προκρίθηκε το σενάριο των κινητοποιήσεων με πενθήμερες επαναλαμβανόμενες απεργίες, αρχής γενομένης από τις 16 Σεπτεμβρίου, ως αντίδραση στο μέτρο της διαθεσιμότητας και τις μετατάξεις εκπαιδευτικών, ενώ ζητούν και απόσυρση του ν/σ για το νέο Λύκειο.

Στο μεταξύ, η ΟΛΜΕ προγραμματίζει να πραγματοποιήσει σήμερα στις 6 το απόγευμα συγκέντρωση έξω από τα γραφεία της στη συμβολή Ερμού και Κορνάρου και στη συνέχεια πορεία προς το Σύνταγμα.

Για την Τρίτη, ημέρα ψήφισης του ν/σ για το νέο Λύκειο, έχει αποφασίσει να προχωρήσει σε νέα συγκέντρωση έξω από τα γραφεία της στις 6:30 μμ και πορεία προς το Σύνταγμα.

Exit mobile version