search icon

Ελλάδα

Μανιάτης: Οι υψηλού εισοδήματος καταναλωτές θα πληρώνουν τις επανασυνδέσεις

Χωρίς ούτε ένα ευρώ κόστος θα γίνεται η επανασύνδεση σ' όσους πολίτες έχει κοπεί το ρεύμα και είναι εγγεγραμμένοι στα κοινωνικά συσσίτια των Δήμων.

Χωρίς ούτε ένα ευρώ κόστος θα γίνεται η επανασύνδεση σ’ όσους πολίτες έχει κοπεί το ρεύμα και είναι εγγεγραμμένοι στα κοινωνικά συσσίτια των Δήμων.

Όπως ανέφερε ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Γιάννης Μανιάτης θα πρόκειται για μερικές χιλιάδες συνανθρώπων μας και μόνο όσων είναι εγγεγραμμένοι στα κοινωνικά συσσίτια των Δήμων, μάλιστα η κάθε περίπτωση θα εξετάζεται από τετραμελή επιτροπή που θα αποφασίζει τελικά για την επανασύνδεση.

“Δεν συζητούμε για τους 300.000 κομμένους λογαριασμούς” τόνισε ο κ. Μανιάτης, αλλά για μερικές χιλιάδες συνανθρώπων μας.

Σχετικά με το κόστος επανασύνδεσης του ρεύματος, όπως ανέφερε ο κ. Υπουργός “θα υπάρξει νέα κατηγορία στο κοινωνικό τιμολόγιο και θα διαχέεται στους υψηλού εισοδήματος καταναλωτές”. 

Exit mobile version