search icon

Ελλάδα

Η χαλάρωση του τραπεζίτη

Μετά τις ραγδαίες εξελίξεις γύρω από την Τράπεζα Αττικής και την κόντρα της κυβέρνησης με τον διοικητή της Τραπέζης της Ελλάδος, Γιάννη Στουρνάρα, ο τελευταίος, χαλαρός και ευδιάθετος, δειπνούσε με τη σύζυγό του Λίνα Νικολοπούλου και την παρέα τους την Παρασκευή το βράδυ στο γνωστό πολιτικοποιημένο στέκι "Παλιά Αγορά" στη Φιλοθέη.

Μετά τις ραγδαίες εξελίξεις γύρω από την Τράπεζα Αττικής και την κόντρα της κυβέρνησης με τον διοικητή της Τραπέζης της Ελλάδος, Γιάννη Στουρνάρα, ο τελευταίος, χαλαρός και ευδιάθετος, δειπνούσε με τη σύζυγό του Λίνα Νικολοπούλου και την παρέα τους την Παρασκευή το βράδυ στο γνωστό πολιτικοοικονομικό στέκι “Παλιά Αγορά” στη Φιλοθέη.

Ανάμεσα στους συνδαιτυμόνες, ο καθηγητής Οικονομικών Θεόδωρος Πελαγίδης, ο μάνατζερ και πρώην πρόεδρος της αγοράς του Ρέντη Παναγιώτης Σταμπουλίδης, ο δικηγόρος Πέτρος Μαχάς, ο Ελληνοαμερικανός επιχειρηματίας Νίκος Λούστας, που έκανε μόδα στο Μανχάταν το σουβλάκι με γύρο και ο δικηγόρος Βάιος Καραγιάννης, που συνδέεται με στενή φιλία με τον διοικητή. Σίγουρα οι εξελίξεις σε όλα τα μέτωπα θα πρόσφεραν θέματα συζήτησης.

Exit mobile version