search icon

Ελλάδα

Πασχαλινό τραπέζι: Οδηγίες για ασφαλή κατανάλωση τροφίμων από τον ΕΟΔΥ

Πώς διατηρούμε σωστά τα τρόφιμα, τι να προσέξουμε στη συντήρησή τους - Αναλυτικές οδηγίες για το πασχαλινό τραπέζι από τον ΕΟΔΥ

Καθώς πλησιάζει το Πάσχα και προετοιμαζόμαστε για το πασχαλινό τραπέζι, είναι σημαντικό να θυμόμαστε τους κανόνες στη διαχείριση των τροφίμων και ειδικά του αιγοπρόβειου κρέατος και των αυγών, που τις εορταστικές μέρες καταναλώνονται περισσότερο.

Σύμφωνα με τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ), ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να δίνεται στα παρακάτω:

Διαβάστε περισσότερα στο ygeiamou.gr

 

Exit mobile version