search icon

Ελλάδα

Πλεύρης για τους 247 παράνομους μετανάστες: Θα οδηγηθούν σε καθεστώς εγκλεισμού μέχρι την επιστροφή τους (pic)

«Το μήνυμα σαφές: δεν αποδεχόμαστε αιτήσεις ασύλου τους, τους συλλαμβάνουμε, τους βάζουμε για κράτηση σε κλειστές δομές, εκκινούμε τη διαδικασία επιστροφής τους» ανέφερε ο υπουργός Μετανάστευσης - Aπό την Κρήτη στο Λαύριο για κράτηση στα ΠΡΟΚΕΚΑ οι πρώτοι μετανάστες που εισήλθαν με το νέο πλαίσιο παράνομα από τη Λιβύη

Νέο μήνυμα κατά της παράνομης μετανάστευσης έστειλε ο Θάνος Πλεύρης, με αφορμή τους 247 αλλοδαπούς που έφτασαν στη χώρα από τη Λιβύη, δεν δικαιούνται να υποβάλουν αίτηση για άσυλο και τίθενται άμεσα σε καθεστώς κράτησης και διαδικασίας επιστροφής.

«Οι 247 που εισήλθαν παράνομα συνελήφθησαν και ήδη οδηγούνται από την αστυνομία σε δομές κράτησης. Αντιστοίχως σε στενή συνεργασία με το λιμενικό και την αστυνομία μετατρέπουμε δομές του υπουργείου μετανάστευσης σε κλειστές δομές κράτησης για να οδηγηθούν σε καθεστώς εγκλεισμού μέχρι την επιστροφή τους και όσοι άλλοι συλληφθούν» έγραψε αρχικά στο X ο Θάνος Πλεύρης.

«Το μήνυμα σαφές: δεν αποδεχόμαστε αιτήσεις ασύλου τους, τους συλλαμβάνουμε, τους βάζουμε για κράτηση σε κλειστές δομές, εκκινούμε τη διαδικασία επιστροφής τους» πρόσθεσε ο υπουργός Μετανάστευσης.

Διαβάστε ακόμη

Αλλάζουν οι ισορροπίες στην αγορά ρεύματος – Η στροφή στα μπλε και η αργή αλλά σταθερή κατάρρευση των πράσινων τιμολογίων

Αύξηση ορίων ηλικίας συνταξιοδότησης στα 70 έτη

Η Ελλάδα ψηλώνει με 3+1 ουρανοξύστες (pics)

 Για όλες τις υπόλοιπες ειδήσεις της επικαιρότητας μπορείτε να επισκεφτείτε το Πρώτο Θέμα

Exit mobile version