search icon

Επιχειρήσεις

Δ. Λόης (Coca Cola HBC): Αμφίβολη η βελτίωση στην υφιστάμενη ευρωπαϊκή αγορά

Οι μακρο-οικονομικές συνθήκες θα παραμείνουν αμετάβλητες τους επόμενους 12 μήνες, εκτιμά ο διευθύνων σύμβουλος της Coca Cola HBC, Δημήτρης Λόης, σημειώνοντας παράλληλα ότι η βελτίωση στην υφιστάμενη ευρωπαϊκή αγορά φαίνεται αμφίβολη.

Οι μακρο-οικονομικές συνθήκες εκτιμάται ότι θα παραμείνουν αμετάβλητες τους επόμενους 12 μήνες, ανέφερε ο διευθύνων σύμβουλος της Coca Cola HBC, Δημήτρης Λόης, κατά τη διάρκεια conference call, σημειώνοντας παράλληλα ότι η βελτίωση στην υφιστάμενη ευρωπαϊκή αγορά φαίνεται αμφίβολη. Η οικονομική ανάπτυξη σε Ρωσία και Νιγηρία αναμένεται να σημειώσει επιβράδυνση, ενώ η εικόνα της οικονομίας σε Ουκρανία και Ρουμανία ενέχουν πολλές προκλήσεις.

Παράλληλα, ο διευθύνων σύμβουλος της Coca Cola HBC αναφέρει ότι παραμένουν οι προσδοκίες για εισαγωγή της μετοχής στον FTSE 100 μέχρι τον Σεπτέμβριο.

Εν τω μεταξύ, ο οικονομικός διευθυντής του ομίλου ανέφερε ότι η πολιτική αντιστάθμισης κινδύνου που εφάρμοσε η Coca Cola HBC λειτούργησε ικανοποιητικά, ενώ αναμένεται ότι οι απώλειες από τις συναλλαγματικές διαφορές θα φθάσουν φέτος τα 43 εκατ. ευρώ.

Exit mobile version