search icon

Επιχειρήσεις

Ένταξη καινοτόμων ιδεών από το Πανεπιστήμιο Πειραιώς στο Invent-ICT

Μέχρι 31 Ιανουαρίου ανοιχτές οι αιτήσεις για τον Β' κύκλο για ομάδες του Πανεπιστημίου

To πρόγραμμα επώασης καινοτόμων τεχνολογικών επιχειρήσεων INVENT ICT, διατηρώντας σταθερά τις συνέργειές του με τα Ανώτατα Πανεπιστημιακά Ιδρύματα στο ICT και το deep science, για ακόμη μια χρονιά απευθύνεται στα μέλη του Πανεπιστημίου Πειραιώς. Έτσι, προκειμένου να έχουν τη δυνατότητα και οι ομάδες του ΠΑ.ΠΕΙ. να ενταχθούν στο Β Κύκλο, η πλατφόρμα για αιτήσεις θα παραμείνει ανοιχτή έως τις 31 Ιανουαρίου.

Σημειώνεται ότι στον τρέχοντα κύκλο του προγράμματος συμμετέχουν ήδη 16 επιχειρηματικά σχήματα από το Ε.Μ.Π. και τα συνεργαζόμενα πανεπιστήμια (Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης και Πανεπιστήμιο Πατρών), ενώ οι ενέργειες στρατηγικής ανάπτυξης των ομάδων που είναι στο πρόγραμμα έχουν ήδη αρχίσει. Οι προτάσεις με τις οποίες συμμετέχουν ομάδες, οι οποίες καλύπτουν ένα εύρος κλάδων και τεχνολογιών, είναι οι εξής:

Επιπλέον, μέσα στο επόμενο διάστημα θα ανακοινωθούν και οι ομάδες που θα έχουν την ευκαιρία να εκθέσουν την επιχειρηματική τους δραστηριότητα στο Mobile World Congress, την παγκόσμια έκθεση ορόσημο για τις τηλεπικοινωνίες και τις νέες τεχνολογίες, που θα πραγματοποιηθεί 25-28 Φεβρουαρίου στη Βαρκελώνη!

Exit mobile version