search icon

Επιχειρήσεις

Epsilon Hospitality: Νέα πλατφόρμα B2B για την διαχείριση συμβολαίων μεταξύ Ξενοδοχειακών μονάδων και Travel Agents

Η αναβαθμισμένη υπηρεσία της BON B2B Suite επιτρέπει στους Travel Agents να συνεργαστούν και να δημιουργήσουν νέα συμβόλαια με τα ξενοδοχεία που συνεργάζονται με την BookOnlineNow έχοντας εύκολη και άμεση πρόσβαση σε NET τιμές και διαθεσιμότητα μέσω του booking engine των ξενοδοχείων

Η νέα πλατφόρμα BON B2B Suite προσφέρει ακόμα περισσότερες λειτουργίες και ευκολίες για τους Travel Agents, καθιστώντας την κορυφαία επιλογή για τη διαχείριση και την ανάπτυξη των συνεργασιών τους με τα ξενοδοχεία μέσα από το booking engine της BookOnlineNow.

Η αναβαθμισμένη υπηρεσία της BON B2B Suite επιτρέπει στους Travel Agents να συνεργαστούν και να δημιουργήσουν νέα συμβόλαια με τα ξενοδοχεία που συνεργάζονται με την BookOnlineNow έχοντας εύκολη και άμεση πρόσβαση σε NET τιμές και διαθεσιμότητα μέσω του booking engine των ξενοδοχείων. Αυτό επιτρέπει στο δίκτυο ξενοδοχείων και Travel Agents (όπως Wholesalers, Tour Operators & Travel Agents) που συνεργάζονται με την BookOnlineNow παγκοσμίως να συνδεθούν μεταξύ τους και να ενισχύσουν σημαντικά τις πωλήσεις τους.

Οι βασικές δυνατότητες της νέας πλατφόρμας περιλαμβάνουν:

Με αυτές τις προσθήκες, η πλατφόρμα B2B Suite της BookOnlineNow γίνεται πραγματικά μια κορυφαία επιλογή για τους Travel Agents, προσφέροντας ένα εκτεταμένο σύνολο εργαλείων & δυνατοτήτων για τη διαχείριση και την ανάπτυξη των επαγγελματικών τους συνεργασιών. Με τις αναλυτικές αναφορές, τα στατιστικά στοιχεία, την ανάλυση επίδοσης και τη χρήση τεχνολογίας αιχμής, οι Travel Agents έχουν στη διάθεσή τους τα εργαλεία που χρειάζονται για να επιτύχουν και να αναπτύξουν την επιχείρησή τους.

 

 

Exit mobile version