search icon

Επιχειρήσεις

Ετήσιος Απολογισμός Βιωσιμότητας από United Group

Παρέχει στους ενδιαφερόμενους φορείς, συμπεριλαμβανομένων των πελατών, των επενδυτών και των εταίρων μας, σημαντικές πληροφορίες σχετικά με τις πρωτοβουλίες, τα επιτεύγματα και τις συνεχείς προσπάθειες της εταιρείας για θετικό αντίκτυπο

Η United Group, ο κορυφαίος πάροχος τηλεπικοινωνιών και μέσων ενημέρωσης της Νοτιοανατολικής Ευρώπης και μητρική εταιρεία της Nova, ανακοινώνει τη δημοσίευση του Απολογισμού Βιωσιμότητας για το 2022, ο οποίος καταδεικνύει τη σταθερή δέσμευση της United Group για περιβαλλοντική διαχείριση, κοινωνική ευθύνη και βιώσιμες επιχειρηματικές πρακτικές.

Τα βασικά επιτεύγματα του 2022 περιλαμβάνουν:

Η United Group αναγνωρίζει τη σημασία της διαφάνειας και της λογοδοσίας για την αντιμετώπιση των παγκόσμιων ζητημάτων της κλιματικής αλλαγής, της κοινωνικής ισότητας και της εταιρικής υπευθυνότητας.

Παράλληλα, η United Media, η κορυφαία εταιρεία μέσων ενημέρωσης στην περιοχή, εκπέμπει 55 κανάλια σε 8 χώρες, που φτάνουν σε πάνω από 40 εκατομμύρια τηλεθεατές και αντιπροσωπεύει την ανεξάρτητη, ποιοτική δημοσιογραφία. Τα παραπάνω εντάσσονται στη διαρκή δέσμευση της United Group να προωθεί και να υπερασπίζεται την ελευθερία των μέσων ενημέρωσης, συμπεριλαμβανόμενης της ελευθερίας του Τύπου, διαδραματίζοντας ζωτικό ρόλο στην καταπολέμηση των “ψευδών ειδήσεων“.

Ο Ετήσιος Απολογισμός Βιωσιμότητας παρέχει στους ενδιαφερόμενους φορείς, συμπεριλαμβανομένων των πελατών, των επενδυτών και των εταίρων μας, σημαντικές πληροφορίες σχετικά με τις πρωτοβουλίες, τα επιτεύγματα και τις συνεχείς προσπάθειες της εταιρείας για θετικό αντίκτυπο. Κατά τη διάρκεια του 2022 η United Group σημείωσε σημαντική πρόοδο στους ακόλουθους τομείς:

Η Miriam Di Traglia, Executive Director Compliance, Risk & Sustainability της United Group, δήλωσε:  Πρωταρχική μας αποστολή παραμένει η παροχή κρίσιμων ψηφιακών υποδομών και υπηρεσιών που επιτρέπουν την ταχεία και αξιόπιστη πρόσβαση στην πληροφορία και τη γνώση, η οποία υπογραμμίζει πολλούς από τους Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης των Ηνωμένων Εθνών. Η Ετήσια Έκθεσή μας για τη Βιωσιμότητα ενσαρκώνει τη συνεχή δέσμευσή μας να επιφέρουμε θετικές αλλαγές σε παγκόσμιο επίπεδο. Ως εταιρεία τηλεπικοινωνιών και μέσων ενημέρωσης, αναγνωρίζουμε τον μοναδικό μας ρόλο στη διαμόρφωση ενός πιο βιώσιμου και διασυνδεδεμένου μέλλοντος”.

Για να αποκτήσετε πρόσβαση στον πλήρη Ετήσιο Απολογισμό Βιωσιμότητας, επισκεφθείτε τη σχετική ιστοσελίδα της United Group.

Exit mobile version