search icon

Επιχειρήσεις

Ryanair: Κατά 9% σε 13,8 εκατ. πελάτες αυξήθηκε η επιβατική κίνηση τον Αύγουστο

Περιλαμβάνοντας τα 0,5 εκατ. της Lauda για πρώτη φορά

Η Ryanair ανακοίνωσε σήμερα τα στατιστικά της επιβατικής κίνησης του Αυγούστου:

Ο Kenny Jacobs της Ryanair δήλωσε:

“Η επιβατική κίνηση της Ryanair τον Αύγουστο (η οποία περιλαμβάνει την κίνηση της Lauda για πρώτη φορά) αυξήθηκε κατά 9% σε 13.8εκ. πελάτες, ενώ ο συντελεστής πληρότητας ήταν αμετάβλητος με ακόμα χαμηλότερες τιμές.

Δυστυχώς, πάνω από 100,000 πελάτες της Ryanair είδαν τις πτήσεις τους να ακυρώνονται τον Αύγουστο εξαιτίας των επαναλαμβανόμενων ελλείψεων προσωπικού ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας στο Ηνωμένο Βασίλειο, την Γερμανία και τη Γαλλία, και μία μέρα άσκοπης απεργίας των πιλότων.

Η Ryanair, μαζί με τις υπόλοιπες Ευρωπαϊκές αεροπορικές εταιρίες, ζητούν επείγουσες ενέργειες από την Ευρωπαϊκή και τις κυβερνήσεις για να διορθωθούν οι ελλείψεις προσωπικού ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας οι οποίες διακόπτουν τον προγραμματισμό των ταξιδιών για εκατομμύρια Ευρωπαίους καταναλωτές αυτό το καλοκαίρι.”

Exit mobile version