search icon

Ευρώπη

Στην εντατική ο Μπόρις Τζόνσον

Ο Βρετανός πρωθυπουργός ζήτησε από τον υπουργό Εξωτερικών Δομίνικ Ράαμπ να τον αναπληρώσει

Britain's Prime Minister Boris Johnson applauds in support of the NHS during Clap for our Carers, outside 11 Downing Street in London, Britain April 2, 2020. Pippa Fowles/10 Downing Street/Handout via REUTERS ATTENTION EDITORS - THIS IMAGE HAS BEEN SUPPLIED BY A THIRD PARTY. IMAGE CAN NOT BE USED FOR ADVERTISING OR COMMERCIAL USE. IMAGE CAN NOT BE ALTERED IN ANY FORM. NO RESALES. NO ARCHIVES

Στην εντατική μεταφέρθηκε ο Βρετανός πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον.

Ο Βρετανός πρωθυπουργός ζήτησε από τον υπουργό Εξωτερικών Δομίνικ Ράαμπ να τον αναπληρώσει.

Ο 55χρονος Μπόρις Τζόνσον εισήχθη στο νοσοκομείο «St Thomas» του Λονδίνου την Κυριακή μετά από προτροπή του αρχιάτρου του καθώς τα συμπτώματα και ο πυρετός δεν υποχωρούσαν.

Εκπρόσωπος της βρετανικής κυβέρνησης δήλωσε: «Κατά τη διάρκεια του απογεύματος, η κατάσταση του πρωθυπουργού επιδεινώθηκε και, με συμβουλή της ιατρικής ομάδας του, μεταφέρθηκε στην εντατική του νοσοκομείου».

«Ο πρωθυπουργός ζήτησε από τον υπουργό Εξωτερικών Dominic Raab, ο οποίος είναι ο πρώτος τη τάξει υπουργός, να τον αναπληρώσει, όπου αυτό είναι απαραίτητο.

Ο πρωθυπουργός λαμβάνει εξαιρετική φροντίδα και ευχαριστεί όλο το προσωπικό του NHS για τη σκληρή δουλειά και την αφοσίωσή τους» πρόσθεσε ο εκπρόσωπος της Ντάουνινγκ Στριτ».

Exit mobile version