Η διοίκηση της Εθνικής, αλλά και τα στελέχη της επενδυτικής τράπεζας είναι φειδωλοί από τη στιγμή που ξεκίνησε ο αγώνας για την αναζήτηση των κεφαλαίων του ελάχιστου 10%.
Θα μπορούσε να υποστηρίξει κανείς ότι, το άγχος ήταν μεγαλύτερο από την πλευρά των Μέσων Ενημέρωσης, παρά από την ίδια την Εθνική Τράπεζα. Τούτο δεν σημαίνει, όμως, ότι, τα στελέχη της Εθνικής δεν ταξίδεψαν παντού στον κόσμο για να εξασφαλίσουν τα κεφάλαια.
Όπως μαθαίνουμε, οι συμμετοχές θα εκπλήξουν την αγορά. Και επειδή η ελληνική αγορά δεν μπορεί να αποτελεί παράδειγμα όσο οι αυξήσεις βρίσκονται σε εξέλιξη, η Νέα Υόρκη δείχνει τον δρόμο. Την περασμένη Παρασκευή η μετοχή σημείωνε άνοδο 19% στα 2,39 δολάρια για να κλείσει αργότερα στα 2,42 δολάρια.