search icon

Οικονομία

Η νέα οργανωτική δομή της Τράπεζας Κύπρου

O  νέος CEO της Τράπεζας Κύπρου θα βρίσκεται υπό τις οδηγίες του ΔΣ αλλά και σε συνεχή επαφή με επιτροπές όπως: Αναδιάρθρωσης, Διαχείρισης Ενεργητικού και Παθητικού και την Εκτελεστική Επιτροπή.

Με επίκεντρο τον διευθύνοντα σύμβουλο John Houricane και μια σειρά από διευθυντικά στελέχη που όλοι σαφώς λογοδοτούν στο νέο ΔΣ της Τράπεζας Κύπρου, ο Οργανισμός ετοιμάζεται για την επόμενη μέρα.

Το νέο οργανόγραμμα της τράπεζας υπαγορεύει πλαισίωση του John Hourican από 13 διευθυντές τμημάτων, ενώ ο διευθυντής διαχείρισης κινδύνων θα έχει και άμεση επαφή με την αντίστοιχη επιτροπή του ΔΣ.

Παράλληλα, ο νέος CEO της Τράπεζας Κύπρου θα βρίσκεται υπό τις οδηγίες του ΔΣ αλλά και σε συνεχή επαφή με επιτροπές όπως: Αναδιάρθρωσης, Διαχείρισης Ενεργητικού και Παθητικού και την Εκτελεστική Επιτροπή.

Παράλληλα, ο CEO του Συγκροτήματος θα έχει επίσης επαφή με την επιτροπή ελέγχου και τον αντίστοιχο διευθυντή της Τράπεζας Κύπρου, Κωνσταντίνο Τσολάκη αλλά και την διεύθυνση κανονιστικής συμμόρφωσης που αυτή τη στιγμή διευθύνεται από τη Νίκη Χαριλάου.

Πηγή: sigmalive.com
 

Exit mobile version