search icon

Οικονομία

Απώλειες στη Wall έφερε η Ιταλία

Σημαντικές απώλειες κατέγραψαν οι αμερικανικοί δείκτες τη Δευτέρα, με τον Dow Jones να διευρύνει στο τέλος τις απώλειες του, λόγω της αβεβαιότητας για το εκλογικό αποτέλεσμα στην Ιταλία.

Σημαντικές απώλειες κατέγραψαν οι αμερικανικοί δείκτες τη Δευτέρα, με τον Dow Jones να διευρύνει στο τέλος τις απώλειες του, λόγω της αβεβαιότητας για το εκλογικό αποτέλεσμα στην Ιταλία. Με τα πρώτα αποτελέσματα να μην αναδεικνύουν έναν ξεκάθαρο νικητή, η χώρα κινδυνεύει να βρεθεί σε πολιτική παράλυση, ενδεχομένως και σε νέες εκλογές.

Ο Dow κατέγραψε τις υψηλότερες απώλειες από τις 7 Νοεμβρίου, ενώ και ο S&P 500 έχασε τις 1.500 μονάδες.

Συγκεκριμένα, ο Dow Jones υποχώρησε -1,55% κλείνοντας στις 13.784,10 μονάδες. Ο δείκτης Nasdaq κατέγραψε πτώση 1,44% και έκλεισε στις 3.116,20 μονάδες. O S&P 500 σημείωσε πτώση 1,83% κλείνοντας στις 1.487,80 μονάδες.

Τα μεγαλύτερα ποσοστιαία κέρδη κατέγραψε η μετοχή των McDonalds κλείνοντας στα 96,14 δολ. με άνοδο 0,93%. 

Στον αντίποδα,  η Bank of America Corp έχασε 3,58%, η Caterpillar 2,60% και η Alcoa 2,55%.

 

Exit mobile version