Πάταξη της γραφειοκρατίας , ενίσχυση των χρηματοδοτήσεων για τη δημιουργία νέων επιχειρήσεων και στήριξη από το κράτος, υποσχέθηκε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς κατά την διάρκεια της συνομιλίας που είχε με περίπου 20 νέους επιχειρηματίες στο υπουργείο Ανάπτυξης
Ο κ. Σαμαράς πρόσθεσε ότι νεοφυείς επιχειρήσεις μπορούν να δώσουν ανάσες καινοτομίας και ανταγωνιστικότητας στην ελληνική οικονομία ενώ τόνισε ότι είναι υποχρέωση της πολιτείας να συνάψει “κοινωνικό συμβόλαιο με νέους επιχειρηματίες”.
“Άνθρωποι με ιδέες υπάρχουν, αυτό που δεν πρέπει να υπάρχει είναι τοίχος από την πλευρά της πολιτείας” τόνισε χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός.
Για να πετύχουν οι νέες επιχειρήσεις πρέπει να υπάρχει χρηματοδότηση, πάταξη της γραφειοκρατίας, αλλά και δημιουργία νέας επιχειρηματικής κουλτούρας, κατέληξε ο πρωθυπουργός