Μετά τους Ανδρέα Δημητρέλο και Ντέμη Νικολαίδη ήρθε η σειρά του Νίκου Θανόπουλου να περάσει σήμερα το πρωί την πόρτα της ΓΑΔΑ για χρέη ύψους 73 εκατομμυρίων, στη διάρκεια της δικής του θητείας στη θέση του προέδρου της ΠΑΕ ΑΕΚ.
Ακολουθώντας την ίδια διαδικασία, παρουσιάστηκε αυτοβούλως, στο πλαίσιο των ενταλμάτων σύλληψης που έχει εκδώσει ο οικονομικός εισαγγελέας για προέδρους και διευθύνοντες συμβούλους της ΠΑΕ ΑΕΚ από το 2004 μέχρι σήμερα, προκειμένου να δώσει εξηγήσεις για την περίοδο της δικής του διοίκησης.«Συνελήφθη σήμερα το πρωί, από αστυνομικούς του Τμήματος Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, 49χρονος ημεδαπός, πρώην Διευθύνων Σύμβουλος Ανώνυμης Εταιρείας, για μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο ύψους 73.820.435,21 ευρώ.
Ο Νίκος Θανόπουλος βρίσκεται στον εισαγγελέα, ο οποίος αναμένεται να του ασκήσει δίωξη. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες και για την περίπτωση του Νίκου Θανόπουλου(αδερφός του Νάσου, πρώην μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΑΕΚ και στενού συνεργάτη του Νίκου Νοτιά) μιλάμε για πλημμεληματικές και όχι κακουργηματικές πράξεις.
Όπως όλα δείχνουν επόμενος στη λίστα είναι ο Σταύρος Αδαμίδης αν και η περίπτωση του είναι ιδιαίτερη, αφού υπηρετεί την στρατιωτική του θητεία και θα πρέπει να ακολουθηθεί διαφορετική διαδικασία (να εμπλακεί η στρατιωτική δικαιοσύνη αλλά και η Στρατονομία).