search icon

Οικονομία

Business Insider: Ποια κρίση; Με τιμές έως και 8.000 δολαρίων την ημέρα, η Σαντορίνη είναι γεμάτη τουρίστες

H Σαντορίνη βρέθηκε στην 4η θέση της δημοσκόπησης του Travel + Leisure's με τα καλύτερα νησιά του κόσμου, για το 2013.

Μπορεί οι περισσότερες ευρωπαϊκές πρωτεύουσες να θυμίζουν πόλεις-φαντάσματα στα μέσα του Αυγούστου, όμως, τα παραλιακά θέρετρα και τα νησιά της Ελλάδας είναι γεμάτα με τουρίστες, γράφει το Business Insider.

Και εστιάζει ειδικά στη Σαντορίνη, η οποία βρέθηκε στην 4η θέση της δημοσκόπησης του Travel + Leisure’s με τα καλύτερα νησιά του κόσμου, για το 2013.

Εκεί, όπως σημειώνει το Business Insider, οι τιμές παραμένουν υψηλές, παρά την κρίση. Τα ξενοδοχεία είναι πολλά και εκτείνονται από τα προσιτά έως τα πολύ σικ, αναφέρεται χαρακτηριστικά, με το site να υπενθυμίζει ότι το 2012, οι Financial Times πραγματοποίησαν αφιέρωμα στην έπαυλη “The Hideaway”, η οποία νοικιάζεται αντί 8.000 δολαρίων την ημέρα.

Exit mobile version