search icon

Οικονομία

Και εγένετο Τομέας Συντονισμού στο ΣΥΡΙΖΑ για να αποφεύγονται …τα φάλτσα

Ένα νέο όργανο προκειμένου να ...συντονίζει την Κ.Ο. Του ΣΥΡΙΖΑ είναι πλέον πραγματικότητα. Ο Τομέας Συντονισμούς, όπως ονομάζεται είναι επινοήσεως του ίδιου του πρωθυπουργού προκειμένου να μην βοηθήσει στο ...συντονισμό κυβέρνησης, Κ.Ο. και κόμματος αντιμετωπίζοντας το αλαλούμ που επικρατεί.

Ένα νέο όργανο προκειμένου να …συντονίζει την Κ.Ο. Του ΣΥΡΙΖΑ είναι πλέον πραγματικότητα. Ο Τομέας Συντονισμούς, όπως ονομάζεται είναι επινοήσεως του ίδιου του πρωθυπουργού προκειμένου να μην βοηθήσει στο …συντονισμό κυβέρνησης, Κ.Ο. και κόμματος αντιμετωπίζοντας το αλαλούμ που επικρατεί.

Σύμφωνα με τον Μικροπολιτικό ο γραμματέας της ΚΟ Χρήστος Μαντάς , ο δ/ντης της ΚΟ Κώστας Αθανασίου, ο Αλέκος Καλύβης εκ μέρους της Επιτροπής Προγράμματος, ο Βασίλης Χατζηλάμπρου από τις Επιτροπές Ελέγχου Κοινοβουλευτικού Έργου και ο Χριστόφορος Παπαδόπουλος για λογαριασμό της Πολιτικής Γραμματείας. Τον συντονισμό του συντονιστικού θα έχει ο υπ. Επικρατείας Αλέκος Φλαμπουράρης. Βασικός στόχος …να αποφεύγονται τα φάλτσα!

Exit mobile version