search icon

Τουρισμός

Tουριστική ταυτότητα για το δήμο Κορινθίων

Με Τουριστική ταυτότητα πλέον και εξειδικεύοντας θεματικά τα στοιχεία του προορισμού προχωράει ο δήμος Κορινθίων

Με Τουριστική ταυτότητα πλέον και εξειδικεύοντας θεματικά τα στοιχεία του προορισμού προχωράει ο δήμος Κορινθίων, δρομολογώντας ταυτόχρονα, δράσεις για την αναγνώριση και ανάδειξή τους. Δημιουργεί υποδομές, σχέδιο και εργαλεία αναγκαία για την υποστήριξη όλων των μορφών, αρχίζοντας από εκείνες του θρησκευτικού και βιωματικού Τουρισμού.

Συγκεκριμένα, μετά από συνεδριάσεις και διαβουλεύσεις της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης υπό την προεδρία του Αντιδημάρχου κ. Ανδρέα Ζώγκου, με τους φορείς της περιοχής που εκπροσωπούνται σε αυτήν και, εισηγήσεις της εταιρίας συμβούλων του Δήμου μέσω του εκπροσώπου της κ. Νότη Μαρτάκη, υιοθετήθηκε ως:

Βασικοί πυλώνες της στρατηγικής είναι αφενός τα βήματα του Αποστόλου Παύλου που ενδιαφέρουν και συγκινούν πολλούς επισκέπτες από όλο τον κόσμο, η πλούσια πολιτιστική κληρονομιά μας και αφετέρου τα βιωματικά στοιχεία που μπορούν να κινήσουν το ενδιαφέρον όσων επιλέγουν τη σύνδεση των διακοπών με την εξερεύνηση, την πεζοπορία, τις αθλητικές δραστηριότητες ακόμα και το διαλογισμό.

Exit mobile version