search icon

ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

LeBron James: Πώς ξοδεύει τα εκατομμύρια του ο βασιλιάς του ΝΒΑ

Μέσα στο γήπεδο, ο LeBron James έχει κερδίσει τέσσερα βραβεία MVP, δύο πρωταθλήματα ΝΒΑ και έχει φτάσει σε πέντε συνεχόμενους τελικούς του NBA και όλα αυτά πριν καν γίνει 30

Μέσα στο γήπεδο, ο LeBron James έχει κερδίσει τέσσερα βραβεία MVP, δύο πρωταθλήματα ΝΒΑ και έχει φτάσει σε πέντε συνεχόμενους τελικούς του NBA και όλα αυτά πριν καν γίνει 30.

Έξω από το γήπεδο, είναι εξίσου αμείλικτος! Τη Δευτέρα, ο James υπέγραψε μια συμφωνία με την Nike «εφόρου ζωής», μια κίνηση τόσο μεγάλη που μοιάζει περισσότερο με τη συγχώνευση δύο εταιριών, όντας έτσι ο πρώτος αθλητής στην ιστορία των 44 χρόνων της εταιρείας με τον οποίο κάνει αυτό το συμβόλαιο.

Ως αποτέλεσμα των σπουδαίων επιτυχιών του εντός και εκτός γηπέδου, ο James έχει στην κατοχή του υπερπολυτελή αυτοκίνητα και σπίτια και εξακολουθεί να έχει χρόνο για μια εκπληκτικά κανονική οικογένειά.

Ο King James βρίσκεται επίσης σε πολύ καλό σημείο για να εκπληρώσει τον στόχο του να γίνει ένας αθλητής δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Ο LeBron βγάζει 169.643.842 δολ. μισθό από την καριέρα του στο ΝΒΑ, φτάνοντας στην 4η θέση με τους πιο καλοπληρωμένους όλων των εποχών. Είναι μόνο 30 ετών.

Βγάζει περίπου 44 εκατομμύρια δολ. ετησίως , σχεδόν το διπλάσιο του μισθού του από το ΝΒΑ, από τις διαφημίσεις.

Συμμετέχει σε πολλές διαφημιστικές καμπάνιες για μεγάλες εταιρείες, όπως η Samsung.

Έχει, επίσης, μια συμφωνία-τέρας με τη Nike. Η εταιρεία του είχε κάνει ένα επταετές συμβόλαιο, 93 εκατομμύρια δολαρίων όταν ο LeBron ήταν ακόμα στο γυμνάσιο και τον Δεκέμβριο του 2015 υπέγραψε μια συμφωνία εφόρου ζωής.

Ο James επίσης πρόσφατα αποφάσισε να μην ανανεώσει την συνεργασία του με την McDonald ‘s και αντ’ αυτού να γίνει εκπρόσωπος της Blaze Pizza, μιας εταιρείας της οποίας υπήρξε και επενδυτής.

Είναι ακόμα και μέτοχος της Λίβερπουλ.

Ο Warren Buffett έχει πει για τον LeBron, «Είναι έξυπνος για οικονομικά θέματα. Είναι εκπληκτική η ωριμότητα που επιδεικνύει».

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, το νέο εγχείρημα του στα μέσα ενημέρωσης, αυξήθηκε κατά 16 εκατομμύρια δολ. από την Warner Bros.

Βοήθησε επίσης στον σχεδιασμό ενός ρολογιού αξίας 51.000 δολ.

Οι Porsches του LeBron και της γυναίκας του.

Επίσης, έχει μια Phantom Rolls-Royce με τηλεόραση στα καθίσματα.

Αλλά επιμένει ότι οδηγεί ένα Kia ακόμα και στη δουλειά.

Όταν εντάχθηκε στους Μαϊάμι Χιτ, αγόρασε ένα σπίτι 9 εκατομμυρίων δολ. στο Coconut Grove. Ύστερα το πούλησε με κέρδος 4 εκατομμύρια δολ.

Ο LeBron επισκέπτεται συχνά τον πιο γνωστό tattoo artist στη χώρα, στον χώρο του το Bang Bang Tattoos στη Νέα Υόρκη, ο οποίος χρεώνει το ελάχιστο 350 δολ. ανά ώρα.

Οι πολυτελείς αγορές δεν είναι μόνο για τον εαυτό του. Ο ίδιος αγόρασε για τη σύζυγό του Savannah Brinson ένα δαχτυλίδι αρραβώνων 300,000 δολ.

Exit mobile version