search icon

Viral

Τα καλά της δουλειάς από το σπίτι; Σεξ στο διάλειμμα – «Νooner» το επονομαζόμενο

Ο κορωνοϊός φαίνεται ότι δημιουργεί νέες συνήθειες, ειδικά τώρα που ο περισσότερος κόσμος δουλεύει από το σπίτι

Να ένα tip: Όταν το online status του συνεργάτη σας είναι “είμαι ευτυχισμένος” ή ο συνάδελφος σας εξαφανίζεται για «μια απογευματινή βόλτα» ή «για ένα λίγο πιο μεγάλο μεσημεριανό γεύμα», είναι πιθανό η αλήθεια να είναι πιο περίπλοκη.

Με όλο και περισσότερους ανθρώπους αυτό το διάστημα να εργάζονται από το σπίτι λόγω της εξάπλωσης του κορωνοϊού, το μεσημεριανό διάλειμμα για ευτυχισμένα ζευγάρια – μετατρέπεται σε «διάλειμμα» για σεξ.

Οι ειδικοί πάνω στο σεξ έχουν από καιρό καταλήξει ότι το σεξ πριν από τον βραδινό ύπνο δεν είναι ιδανικό. Οι ενήλικες είναι συνήθως εξαντλημένοι, με αποτέλεσμα να κοιμούνται χωρίς ερωτικές περιπτύξεις.

Μελέτες έχουν δείξει ότι οι Αμερικανοί εμφανίζουν χρόνια εξάντληση καθώς ο μέσος Αμερικανός κοιμάται κάτω από επτά ώρες τη νύχτα.

Το σεξ είναι καλύτερο όταν τα δύο μέρη είναι ξύπνια και αφοσιωμένα και όταν, όπως επισημαίνει η διάσημη σεξολόγος Δρ. Ρουθ, οι άνδρες έχουν τα υψηλότερα επίπεδα τεστοστερόνης μέσα στη μέρα, δηλαδή νωρίτερα από τη νυχτερινή κατάκληση.

Έτσι ένας συνδυασμός ιδιωτικότητας και περισσότερου προσωπικού χρόνου φαίνεται ότι γεννά νέες συνήθειες μεταξύ των ανθρώπων.

Και για την ενημέρωση σας, το μεσημεριανό σεξ στο πλαίσιο διαλείμματος από τη δουλειά από το σπίτι έχει και όνομα: “Nooner“.

Exit mobile version