search icon

Αγορές

Bitcoin: Μετά τη βουτιά ήρθε εκτόξευση 10% για το κρυπτονόμισμα

Συγκρατημένοι οι αναλυτές μέχρι να σταθεροποιηθεί η τιμή του

Μία από τις μεγαλύτερες αυξήσεις των τελευταίων μηνών σημείωσε το Bitcoin την Τετάρτη, ανεβαίνοντας πάνω από τα 7.000 χιλ. δολάρια ανά κρυπτονόμισμα.

Συγκεκριμένα, το Bitcoin αυτή την ώρα (15:10 μμ ώρα Ελλάδος), έχει σημειώσει αύξηση 10,91%. Επιπλέον, σε σχέση με τον Δεκέμβριο του 2018, το Bitcoin έχει σχεδόν διπλασιάσει την αξία του καθώς ένα Bitcoin στοίχιζε κάτι παραπάνω από 3 χιλ. ευρώ ενώ τώρα στοιχίζει πάνω από 6 χιλ. (συγκεκριμένα 6.472 ευρώ).

Το κρυπτονόμισμα είχε φτάσει τις τελευταίες μέρες σε ιστορικό χαμηλό επτά μηνών στα 6.427 χιλ δολάρια.

Το Bitcoin υπενθυμίζεται ότι τον Νοέμβριο έχασε πάνω από 14% της αξίας του, με τους αναλυτές και επενδυτές των κρύπτο να δυσκολεύονται να απομονώσουν έναν παράγοντα που προκαλούσε το sell-off.

«Γενικά οι αγορές είναι σε δυνατό επίπεδο. Μπορεί να υπάρξει κάποιο κέδρος από τη μεταστροφή των παραδοσιακών Assets σε κρυπτονομίσματα. Δεν είμαστε σίγουρα αν αυτή η αύξηση είναι αληθινή μέχρι να σταθεροποιηθεί» είπε ο David Tawil, πρόεδρος της ProChain Capital.

Αλλά μερικοί αναλυτές προβλέπουν μια ανάκαμψη του Bitcoin για το νέο έτος. Ο Mike McGlone στέκεται στην περιορισμένη προμήθεια του νομίσματος, μεταξύ άλλων, ως βασικός οδηγός για το που θα φτάσει η τιμή του κρύπτο το 2020.

Exit mobile version