search icon

Αγορές

Wall Street: Εξανεμίστηκαν τα κέρδη του Dow Jones

Το Facebook, η Amazon, το Netflix και η Alphabet έκλεισαν τουλάχιστον 1,7% χαμηλότερα - Η μετοχή της Tesla έκλεισε με πτώση 3,1%, διαγράφοντας κέρδη 14% στην αρχή της συνεδρίασης

Με μεικτά πρόσημα έκλεισαν οι τρεις βασικοί δείκτες του χρηματιστηρίου της Νέας Υόρκης με τον βιομηχανικό δείκτη να μη καταφέρνει να συγκρατήσει τα κέρδη, κλείνοντας δεν ήπιο ανοδικό έδαφος.

Ο S&P 500 έκλεισε με πτώση 0,94%, ενώ κατά τη διάρκεια της ημέρας είχε σημειώσει άνοδο ακόμα και περισσότερο του 1%. Ο τεχνολογικός δείκτης Nasdaq σημείωσε απώλειες 2,1%, όταν κατά τη διάρκεια της ημέρας βρισκόταν σε άνοδο ακόμα και 1,95%. Ο βιομηχανικός δείκτης Dow Jones σημείωσε άνοδο 10 μονάδες πόντους ή λιγότερο από 0,1%, ωστόσο, έχασε τα κέρδη της ημέρας αφού κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης είχε σημειώσει ακόμα και 563,79 μονάδες.

Στον βιομηχανικό δείκτη τη μεγαλύτερη άνοδο κατέγραψαν οι μετοχές των Pfizer (+4,7%) και United Health (+3%) ενώ τη μεγαλύτερη πτώση σημείωσε η Microsoft (-3%).

Το Facebook, η Amazon, το Netflix και η Alphabet έκλεισαν τουλάχιστον 1,7% χαμηλότερα. Η Apple έπεσε 0,5% και η Microsoft έχασε 3,1%. Οι μετοχές των συγκεκριμένων εταιρειών διαπραγματεύονταν υψηλότερα κατά τη διάρκεια της ημέρας. Η μετοχή της Tesla έκλεισε με πτώση 3,1%, διαγράφοντας κέρδη 14% στην αρχή της συνεδρίασης.

Τα εταιρικά κέρδη προβλέπεται να βουτήξουν 44% το δεύτερο τρίμηνο, καταγράφοντας τη μεγαλύτερη πτώση από το τέταρτο τρίμηνο του 2008, σύμφωνα με στοιχεία της Refinitiv.

Η τιμή της αμερικανικής ποικιλίας του αργού πετρελαίου διολίσθησε 2% στα 39,7 δολάρια ανά βαρέλι ενώ η τιμή του χρυσού ενισχύθηκε 0,4% στα 1.809 δολ./oz.

Η απόδοση του αμερικανικού 10ετούς κινήθηκε χαμηλότερα κατά τρεις μονάδες βάσης στο 0,62%.

Το δολάριο υποχώρησε 0,6% σε σχέση με το ευρώ, στο 1,1304 δολ.

Exit mobile version