search icon

Αγορές

Wall Street: Νέο ρεκόρ με «καύσιμο» τη Fed

Πρόκειται για την τέταρτη συνεχόμενη συνεδρίαση που και οι τρεις δείκτες σημειώνουν υψηλές επιδόσεις.

Σε νέα επίπεδα ρεκόρ βρέθηκαν την Τετάρτη οι δείκτες της Wall Street, μετά την πολυαναμενόμενη ανακοίνωση της Fed για την επιβράδυνση των μηνιαίων αγορών ομολόγων.

Ο Dow Jones σημείωσε άνοδο 104,95 μονάδων για να κλείσει στις 36.157,58 μονάδες, για να κατακτήσει ένα νέο ρεκόρ. Σημειώνεται ότι πριν τις ανακοινώσεις, ο βιομηχανικός δείκτης έχανε 160 μονάδες. Ο S&P 500 σημείωσε άνοδο 0,65% στις 4.660,57 μονάδες σε νέο ιστορικό υψηλό. Ο Nasdaq σημείωσε άνοδο 1% στις 15.811,58 μονάδες και έκλεισε σε ρεκόρ. Πρόκειται για την τέταρτη συνεχόμενη συνεδρίαση που και οι τρεις δείκτες σημειώνουν υψηλές επιδόσεις.

Η Lyft σημείωσε άλμα 8,2% λόγω των ισχυρών αποτελεσμάτων τρίτου τριμήνου και η CVS Health σημείωσε άνοδο 5,7% μετά τα καλύτερα των αναμενομένων κερδών.

Η Zillow σημείωσε πτώση 24,8%. Η μετοχή της Bed Bath & Beyond σημείωσαν άνοδο 15,2%. Η μετοχή της Activision σημείωσε πτώση 14,1%.

Στον βιομηχανικό δείκτη, την μεγαλύτερη άνοδο κατέγραψαν οι μετοχές των Walgreens Boots (+3,1%) και Nike (+2,8%) ενώ τη μεγαλύτερη πτώση σημείωσαν οι τίτλοι των Caterpillar (-1,7%) και Goldman Sachs (-1,5%).

Διαβάστε περισσότερα

Δώρο Χριστουγέννων 2021: Πότε πληρώνεται – Πόσα χρήματα θα πάρετε

Deutsche Bank: Ισχυρή η επιστροφή των τραπεζών μετά την πανδημία

ΔΕΗ: Υπερκαλύφθηκε η αύξηση κεφαλαίου και για τους Έλληνες επενδυτές

Exit mobile version