search icon

Bloomberg

Ράιαν Ρέινολντς: Η Advent πλησιάζει σε συμφωνία για την αγορά του καναδικού επεξεργαστή πληρωμών Nuvei

Ο καναδικός επεξεργαστής πληρωμών, Nuvei, που υποστηρίζεται από τον ηθοποιό Ράιαν Ρέινολντς, βρίσκεται σε προχωρημένες συνομιλίες για εξαγορά με την εταιρεία ιδιωτικών κεφαλαίων Advent International, όπως ανέφερε η Wall Street Journal

Η Nuvei Corp., ο καναδικός επεξεργαστής πληρωμών που υποστηρίζεται από τον ηθοποιό Ράιαν Ρέινολντς, βρίσκεται σε προχωρημένες συνομιλίες για εξαγορά με την εταιρεία ιδιωτικών κεφαλαίων Advent International, όπως ανέφερε η Wall Street Journal.

Μια συμφωνία θα μπορούσε να ανακοινωθεί σύντομα αν και οι συνομιλίες θα μπορούσαν ακόμη και να καταρρεύσουν, ανέφερε η εφημερίδα. Η Nuvei με έδρα το Μόντρεαλ δεν απάντησε αμέσως σε αίτημα για σχολιασμό.

Η εταιρεία, η οποία παρέχει υπηρεσίες πληρωμών στον κλάδο των αθλητικών στοιχημάτων, έχει κεφαλαιοποίηση 4,1 δισεκατομμυρίων δολαρίων C$ (3 δισεκατομμύρια δολάρια). Οι μετοχές της έχουν υποχωρήσει κατά 49% τον τελευταίο χρόνο.

Αφότου ο Ρέινολντς επένδυσε στη Nuvei τον περασμένο Απρίλιο σε μια συμφωνία που δεν αποκάλυψε τους οικονομικούς όρους, η Spruce Point Capital Management δημοσίευσε μια επικριτική έκθεση για την εταιρεία πληρωμών – η δεύτερη φορά που ο short seller επιτίθεται στην εταιρεία.

Εν μέρει, η έκθεση αμφισβήτησε την εξαγορά της πλατφόρμας πληρωμών Paya Holdings Inc. από τη Nuvei, ύψους 1,3 δισ. δολαρίων, πέρυσι.

Διαβάστε ακόμη 

Ο σχεδιασμός του Μαξίμου για την ευρωκάλπη: Εφικτός στόχος το 33,12% του 2019, στοίχημα η «χαλαρή ψήφος»

Σε αναζήτηση λύσης για έργα €352 εκατ. στη λεωφόρο Κύμης

Πότε θα ανοίξουν τα τέλη κυκλοφορίας Ι.Χ με τον μήνα

Για όλες τις υπόλοιπες ειδήσεις της επικαιρότητας μπορείτε να επισκεφτείτε το Πρώτο ΘΕΜΑ

Exit mobile version