search icon

Διεθνή

Γκίντερ: Ο πάμπλουτος σκύλος βγάζει στο «σφυρί» την έπαυλή του, αξίας 500 εκατ. δολαρίων (vid)

Η (καθόλου) σκυλίσια ζωή του Γκίντερ του 6ου που έχει κληρονομήσει την τεράστια περιουσία του από τους πρόγονούς του - Πόσο αποτιμάται το καταπίστευμα που έχει κληρονομήσει και τι άλλο έχει στην ιδιοκτησία του

Μια τυπική μέρα στη ζωή του Γκίντερ περιλαμβάνει αρκετό παιχνίδι με το μπαλάκι του τένις και πολύ ύπνο. Αυτό που διαχωρίζει όμως τον Γκίντερ από τους άλλους γερμανικούς ποιμενικούς του πλανήτη, πέρα από το πλήρες όνομά του που είναι Γκίντερ ο 6ος είναι η ιδιοκτησία του.

Πρόσφατα ο Γκίντερ παρέστη σε συνάντηση με τους κτηματομεσίτες που πουλάνε την έπαυλη του στο Μαϊάμι, την οποία οι χειριστές του αγόρασαν από τη Μαντόνα.

Για τη συγκεκριμένη συνάντηση ο Γκίντερ φορούσε το καλύτερο κολάρο του σκύλου του με ψεύτικα διαμάντια – το πραγματικό χρυσό κολάρο του βρίσκεται ασφαλές στο κυρίως σπίτι του στην Τοσκάνη.

Ο Γκίντερ ο 6ος κληρονόμησε την τεράστια περιουσία του, συμπεριλαμβανομένης της παραλιακής κατοικίας με τα οκτώ υπνοδωμάτια που κάποτε ανήκε στην τραγουδίστρια του “Material Girl”, από τον παππού του Γκίντερ του 4ου. Τουλάχιστον αυτό λένε οι χειριστές που διαχειρίζονται την περιουσία.

Η βίλα σε στιλ Τοσκάνης με θέα στον κόλπο Biscayne βγήκε προς πώληση για 31,75 εκατομμύρια δολάρια – μια τεράστια αύξηση σε σχέση με την αγορά πριν από δύο δεκαετίες από την ποπ σταρ για 7,5 εκατομμύρια δολάρια. Το σπίτι διαθέτει επίσης ένα επίχρυσο κορνιζαρισμένο πορτρέτο του Γκίντερ του 4ου πάνω από το τζάκι του σαλονιού.

Η καταγωγή του σκύλου χρονολογείται δεκαετίες πίσω, όταν ο Γκίντερ ο 3ος κληρονόμησε ένα καταπίστευμα πολλών εκατομμυρίων δολαρίων από την αείμνηστη ιδιοκτήτρια Γερμανίδα κόμισσα Karlotta Liebenstein, όταν εκείνη πέθανε το 1992. Έκτοτε, μια ομάδα χειριστών βοήθησε στη διατήρηση ενός πολυτελέστατου τρόπου ζωής για μια σειρά από σκύλους. Υπάρχουν ταξίδια στο Μιλάνο και στις Μπαχάμες, όπου ο τελευταίος Γκίντερ πρόσφατα δειπνούσε σε εστιατόρια κάθε βράδυ – οι χειριστές του θέλουν να βεβαιωθούν ότι είναι κοινωνικοποιημένος.

Ένας σεφ μαγειρεύει κάθε πρωί το πρωινό του από το καλύτερο κρέας, φρέσκα λαχανικά και ρύζι. Μερικές φορές απολαμβάνει χαβιάρι, αλλά ποτέ δεν τρώει κροκέτες. Ταξιδεύει με ιδιωτικό τζετ, ασχολείται καθημερινά με τις δεξιότητες υπακοής με τον εκπαιδευτή του και κοιμάται σε ένα πολυτελές στρογγυλό, κόκκινο βελούδινο κρεβάτι με θέα τον κόλπο.

“Ζει στην πρώην κύρια κρεβατοκάμαρα της Μαντόνα”, δήλωσε η κτηματομεσίτρια Ruthie Assouline, η οποία μαζί με τον σύζυγό της Ethan έκλεισε την αγγελία για το ακίνητο έκτασης 1,2 στρεμμάτων (0,5 εκτάρια) σε μια σειρά από μισή ντουζίνα παραθαλάσσια σπίτια δίπλα σε ένα δημόσιο πάρκο της κομητείας και στον ίδιο δρόμο όπου κάποτε έμενε ο Sylvester Stallone, σύμφωνα με το Associated Press.

Κοιμάται κυριολεκτικά με θέα την πιο υπέροχη θέα σε ένα ιταλικό κρεβάτι κατά παραγγελία στο πρώην υπνοδωμάτιο της μεγαλύτερου ποπ σταρ στον κόσμο“.

Η Carla Riccitelli είναι μία από τις κύριες επιστάτριες του Γκίντερ και συμμετέχει σε ένα συμβούλιο που διαχειρίζεται το καταπίστευμα αξίας πλέον σχεδόν 500 εκατομμυρίων δολαρίων, αποφασίζοντας πότε θα αγοράσει και πότε θα πουλήσει ακίνητα. Ο όμιλος έχει αγοράσει ακόμη και αθλητικές ομάδες, συμπεριλαμβανομένης μιας ανδρικής ομάδας ποδοσφαίρου και μιας γυναικείας ομάδας κολύμβησης και, ναι, ο Γκίντερ έπαιζε στο γήπεδο και παρακολουθούσε τις συναντήσεις, είπε.

Ο Riccitelli, ένας 52χρονος φιλόζωος που διαμένει στην Τοσκάνη, γνώρισε την ομάδα που φροντίζει τον Γκίντερ πριν από σχεδόν 30 χρόνια. Συνδέθηκε αμέσως με τον σκύλο και την αποστολή του καταπιστεύματος και εντάχθηκε στην ομάδα. Βοήθησε επίσης στη δημιουργία της Gunther Rescue πριν από μερικά χρόνια για τη φροντίδα άλλων ζώων.

Φρόντισε τους τρεις τελευταίους Γκίντερ και συχνά φέρνει μαζί της τον σημερινό σκύλο στις συνήθεις βόλτες στην αγορά ή στις επισκέψεις στο κυνοκομείο όπου φροντίζει τα αδέσποτα.

Διαβάστε ακόμα: 

Μαγνήτης για τους ξένους super-rich οι πολυτελείς βίλες στην Ελλάδα (pic)

Patmos Marine: Η εταιρεία που έφτιαξε το πρώτο ελληνικό ηλεκτρικό πλοίο (pics)

Η στρατηγική για τη στήριξη νοικοκυριών και επιχειρήσεων απέναντι στο κύμα ακρίβειας

Exit mobile version