search icon

Διεθνή

ΗΠΑ – εκλογές 2020: Ο Τζο Μπάιντεν θα απευθυνθεί στον αμερικανικό λαό

Η πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων, η Δημοκρατική Νάνσι Πελόζι, δήλωσε ότι είναι προφανές ότι θα κερδίσει ο Μπάιντεν και τον αποκάλεσε εκλεγμένο πρόεδρο

FILE PHOTO: U.S. Vice President Joe Biden delivers remarks at the Strategic and Economic Dialogue (S&ED) at the State Department in Washington, U.S. June 23, 2015. REUTERS/Yuri Gripas/File Photo

 

Ο υποψήφιος των Δημοκρατικών για τον Λευκό Οίκο Τζο Μπάιντεν θα απευθυνθεί απόψε στους Αμερικανούς πολίτες, όπως ανέφερε μια πηγή του επιτελείου του.

Ο Μπάιντεν μπήκε μπροστά σήμερα στην κούρσα για τον Λευκό Οίκο στην Τζόρτζια και την Πενσιλβάνια, ενώ εξακολουθεί να προηγείται επίσης στην Αριζόνα και τη Νεβάδα.

Ο πρώην αντιπρόεδρος του Μπαράκ Ομπάμα θα μιλήσει από το προπύργιό του, το Ουίλμινγκτον του Ντέλαγουερ. Ο 77χρονος Μπάιντεν δεν έχει ανακηρύξει τη νίκη του στις εκλογές, όμως νωρίτερα η πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων, η Δημοκρατική Νάνσι Πελόζι, είπε ότι είναι «προφανές» ότι «θα κερδίσει τον Λευκό Οίκο» και τον αποκάλεσε «εκλεγμένο πρόεδρο.

Exit mobile version