search icon

Διεθνή

Τζόκοβιτς – Η ώρα των χορηγών: Η Lacoste θέλει να του… μιλήσει (vid)

Σύμφωνα με το Forbes, ο Νόβακ Τζόκοβιτς και οι χορηγοί του έχουν προχωρήσει σε συμφωνίες αξίας 30 εκατ. δολαρίων ετησίως, ενώ είναι ο 46ος πιο καλοπληρωμένος αθλητής στον κόσμο για το 2021

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς έφυγε από την Αυστραλία, έφτασε στη Σερβία και τώρα φαίνεται ότι θα αρχίσουν να μιλούν οι χορηγοί.

Σε αυτούς ανήκει και η Lacoste, η οποία ανακοίνωσε σήμερα (17.01.2022) ότι θα έρθει σε επαφή με τον Νόβακ Τζόκοβιτς το συντομότερο δυνατό, προκειμένου να ανατρέξουν «στα γεγονότα που αφορούν στην παρουσία του στην Αυστραλία».

«Ευχόμαστε σε όλους ένα εξαιρετικό τουρνουά και ευχαριστούμε τους διοργανωτές για όλες τις προσπάθειές τους να διεξαχθεί το τουρνουά σε καλές συνθήκες για τους παίκτες, το προσωπικό και τους θεατές», αναφέρει επίσης η Lacoste στην ανακοίνωσή της.

Όπως αναφέρει το CNN, μέχρι στιγμής οι χορηγοί του Νόβακ Τζόκοβιτς έχουν μιλήσει ελάχιστα για τα γεγονότα που εκτυλίσσονται από τις 5 Ιανουαρίου, όταν η Αυστραλία ακύρωσε τη βίζα του κορυφαίου τενίστα.

Επίσης, η Peugeot αρνήθηκε να κάνει οποιοδήποτε σχόλιο, ενώ οι Hublot και Asics δεν ανταποκρίθηκαν άμεσα στα αιτήματα για σχολιασμό.

Σύμφωνα με το Forbes, ο Νόβακ Τζόκοβιτς και οι χορηγοί του έχουν προχωρήσει σε συμφωνίες αξίας 30 εκατ. δολαρίων ετησίως, ενώ είναι ο 46ος πιο καλοπληρωμένος αθλητής στον κόσμο για το 2021.

Χωρίς δηλώσεις στο Βελιγράδι

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς έφτασε στο Βελιγράδι σήμερα το μεσημέρι από το Ντουμπάι, το οποίο αποτελούσε ενδιάμεσο σταθμό του ταξιδιού της επιστροφής του από την Αυστραλία. Έξω από το αεροδρόμιο του Βελιγραδίου τον περίμεναν δεκάδες πολίτες, οι οποίοι κρατούσαν σημαίες της Σερβίας, φωνάζοντας το όνομά του.

Μεγάλο ήταν και το ενδιαφέρον των ΜΜΕ από ολόκληρο τον κόσμο που περίμεναν να καταγράψουν την στιγμή της άφιξης του Νόβακ Τζόκοβιτς και ενδεχομένως κάποιες δηλώσεις του. Ωστόσο, όλοι απογοητεύτηκαν, αφού ο κορυφαίος τενίστας δεν εμφανίστηκε και εγκατέλειψε το αεροδρόμιο από κάποια άλλη έξοδο, χωρίς να γίνει αντιληπτός.

Η μητέρα του Νόβακ Τζόκοβιτς, Ντίανα, δήλωσε στο σερβικό πρακτορείο ειδήσεων Tanjug ότι ο ίδιος θα μείνει στο Βελιγράδι μόνο μερικές ημέρες και δεν θα κάνει καμία δήλωση.

Τα σερβικά ΜΜΕ εικάζουν ότι στη συνέχεια θα μεταβεί στη Μαρβέγια της Ισπανίας, όπου έχει σπίτι, για να μπορέσει να ξεκουραστεί και ενδεχομένως να λάβει αποφάσεις που θα καθορίσουν την καριέρα του.

Η απόφαση που έλαβε σήμερα η γαλλική κυβέρνηση να μην επιτρέψει τη συμμετοχή ανεμβολίαστων αθλητών σε διοργανώσεις, προκάλεσε ανησυχία στους οπαδούς του Νόλε, αφού του φράζει τον δρόμο για συμμετοχή στο Roland Garros 2022. Αθλητικοί αναλυτές στη Σερβία επισημαίνουν ότι ο Νόβακ Τζόκοβιτς κινδυνεύει να βρεθεί εκτός όλων των ATP τουρνουά, εάν δεν αποφασίσει να εμβολιαστεί.

Διαβάστε ακόμη

Eurogroup: Δημοσιονομικό πλαίσιο και τραπεζική ένωση – Επίσημη πρώτη του «σκληρού» Κρίστιαν Λίντνερ

Κορυφαίο ναυτιλιακό κέντρο παγκοσμίως η Αθήνα εκτός 10άδας όμως των μεγάλων clusters

Τουρκία: Έντονες αντιδράσεις για τις δηλώσεις ΥΠΟΙΚ ότι η οικονομία βρίσκεται σε «θετικό φαύλο κύκλο»

 

Exit mobile version