search icon

Διεθνή

Χρυσάφι για την εφαρμογή που επιτρέπει σε μοναχικές γυναίκες να βρίσκουν άντρες να τις αγκαλιάζουν

Το cuddlist.com παρέχει σε μοναχικές γυναίκες εφαρμογή που τους προσφέρει την δυνατότητα να πληρώνουν έως και 100 ευρώ την ώρα για να τις αγκαλιάζουν άγνωστοι σε αυτές άνδρες.

Το cuddlist.com παρέχει σε μοναχικές γυναίκες την δυνατότητα να πληρώνουν έως και 100 ευρώ την ώρα για να τις αγκαλιάζουν άγνωστοι σε αυτές άνδρες.

Η εφαρμογή απαγορεύει το σεξ, ενώ κάνει θραύση στη Νέα Υόρκη όπου γυναίκες καριέρας που περνούν όλο και περισσότερο χρόνο μόνες τους ψάχνουν την δίωρη αγκαλιά ενός άνδρα, με το αζημίωτο.

Η υπηρεσία είναι δημοφιλής ακόμα και μεταξύ παντρεμένων γυναικών των οποίων οι σύζυγοι λείπουν πολλές ώρες στην δουλειά τους.

Η 41χρονη Saskia Fredericks είναι μία από τις γυναίκες που χρησιμοποιούν τακτικά την εφαρμογή. Αν και είναι παντρεμένη ο άνδρας της λείπει τις περισσότερες μέρες του μήνα από το σπίτι τους στη Ν.Υ. αφού εργάζεται στο Κονέκτικατ.

Η ίδια δηλώνει σίγουρη πως ο σύζυγος της δεν ζηλεύει ενώ τονίζει ότι δεν βλέπει την ώρα να ξαναχρησιμοποιήσει την εφαρμογή.

Το κόστος είναι 100 ευρώ την ώρα και η… επαγγελματική αγκαλιά μπορεί να διαρκέσει έως 2 ώρες.

Το cuddlist.com απασχολεί πάνω από 40 επαγγελματίες της αγκαλιάς ενώ ήδη δέχεται πάνω από 200 αιτήματα αγκαλιάς την εβδομάδα.

Ο Adam Lipin, CEO της εταιρείας, τονίζει ότι στο πελατολόγιο του cuddlist.com περιλαμβάνεται όλο το ηλικιακό φάσμα.

Δεν υπάρχει κάτι ερωτικό όταν αγκαλιάζεις κάποιον, λέει ο Ian Kirman υπάλληλος της εταιρείας για τρεις μήνες.

Exit mobile version