search icon

business stories

Ισχυρά brands στον Όμιλο Σαράντη

Υπέγραψε συμφωνία με την COTY για διανομή των σημάτων της στην ελληνική αγορά

Την υπογραφή συμφωνίας  με την COTY για την αντιπροσώπευση και διανομή σημάτων της  (Coty Luxury Cosmetics brands) στην ελληνική αγορά επιλεκτικής διανομής ανακοίνωσε ο Ομιλος Σαράντη. Η νέα συμφωνία θα αρχίσει να ισχύει την 1η Σεπτεμβρίου 2019.

H συμφωνία περιλαμβάνει την αντιπροσώπευση και διανομή των σημάτων: BALENCIAGA, BOTTEGA VENETA, BURBERRY, CALVIN KLEIN, CHLOE, DAVIDOFF, ESCADA, GUCCI, HUGO BOSS, JIL SANDER, JOOP, LACOSTE, LANCASTER, MARC JACOBS, MIU MIU, NIKOS, PHILOSOPHY, ROBERTO CAVALLI, STELLA MCCARTNEY και TIFFANY & CO.

Η συνεργασία μεταξύ των δύο εταιριών είναι μια ακόμα επιβεβαίωση της θέσης που κατέχει ο Όμιλος Σαράντη όχι μόνο στην αγορά καταναλωτικών προϊόντων ευρείας διανομής, αλλά και στην αγορά επιλεκτικής διανομής.

Για την ανάληψη της αντιπροσωπείας ο Όμιλος δεν χρειάστηκε να καταβάλει κάποια δαπάνη.
Μέσω της συμφωνίας, η οποία είναι ευθυγραμμισμένη με την αναπτυξιακή στρατηγική του, ο Όμιλος εμπλουτίζει περαιτέρω το προιοντικό του χαρτοφυλάκιο στην ελληνική αγορά, ενισχύοντας παράλληλα περαιτέρω τον κύκλο εργασιών του και την κερδοφορία του στο κανάλι της επιλεκτικής διανομής.

Exit mobile version