search icon

Ελλάδα

Εκδήλωση για την Ελληνική Γλώσσα από τους Οργανισμούς ΑΧEΠA Ελλάδας και Αθήνα Καλεί Αθήνα

Η εκδήλωση έδωσε τροφή για νέες γλωσσολογικές και εννοιολογικές προσεγγίσεις για το παρόν και το μέλλον της Ελληνικής Γλώσσας ενώ συμμετείχαν 60 εκλεκτοί προσκεκλημένοι

Μια ενδιαφέρουσα εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 05 Απριλίου 2024 στο Πολιτιστικό Κέντρο Κωστής Παλαμάς με θέμα: «Η Ελληνική Γλώσσα παρελθόν – παρόν – μέλλον».

Οργανώθηκε από τους Οργανισμούς ΑΧEΠA Ελλάδας και Αθήνα Καλεί Αθήνα με την συμμετοχή δύο ομιλητών, της Μαρίας – Ζωής Φουντοπούλου, Καθηγήτρια Μεθοδολογίας και Διδασκαλίας της Αρχαίας Ελληνικής Γλώσσας στο ΕΚΠΑ και της Βίκυς Φλέσσας.

Η εκδήλωση έδωσε τροφή για νέες γλωσσολογικές και εννοιολογικές προσεγγίσεις για το παρόν και το μέλλον της Ελληνικής Γλώσσας ενώ συμμετείχαν 60 εκλεκτοί προσκεκλημένοι.

Χαιρετισμούς απηύθυναν με γραπτό μήνυμα ο Υφυπουργός Πολιτισμού Χρίστος Δήμας, με βίντεο ο Γενικός Γραμματέας Απόδημου Ελληνισμού του Υπουργείου Εξωτερικών Γιάννης Χρυσουλάκης, ο Πρόεδρος της ΑΧEΠA Ελλάδας κ. Χρήστος Καραπιπέρης, καθώς και ο Πρόεδρος του Οργανισμού Αθήνα Καλεί Αθήνα Γιώργος Ψαθάς. Συντονιστής της εκδήλωσης ήταν ο κ. Νίκος Δημητρακόπουλος, Διδάκτωρ του Ιονίου Πανεπιστημίου και Αντικυβερνήτης της ΑΧEΠA Ελλάδας.

Διαβάστε ακόμη 

Koντόπουλος (ΕΧΑΕ): Η μετάταξη του ΧΑ στις ώριμες αγορές, το «αγκάθι» της JP Morgan και ο νέος κανονισμός

Κρας τεστ στα προγράμματα στήριξης των τραπεζών σε Ελλάδα, Ισπανία και Αμερική – Το κόστος και τα οφέλη

Β’ Ακτή Βούλας: Τι περιλαμβάνουν τα έργα ανάπλασης στο παράκτιο μέτωπό της από το σχήμα ΤΕ.ΜΕΣ.- Intracom- Προκοπίου (pics)

Για όλες τις υπόλοιπες ειδήσεις της επικαιρότητας μπορείτε να επισκεφτείτε το Πρώτο ΘΕΜΑ

Exit mobile version