search icon

Ελλάδα

Kακοκαιρία Μπάλλος: Απαγόρευση κυκλοφορίας σε παραλιακή και Κηφισό από 1 έως τις 8 π.μ. – Κλειστό το Δημόσιο (vids) (upd)

Κλειστές θα παραμείνουν αύριο οι δημόσιες υπηρεσίες - Προτείνεται τηλεργασία στον ιδιωτικό τομέα - Σε κατάσταση συναγερμού ο κρατικός μηχανισμός - «Αντιμετωπίζουμε ένα πολύ επικίνδυνο φαινόμενο» – Τι δήλωσε ο Στυλιανίδης (vid)

Απαγόρευση κυκλοφορίας στον Κηφισό αποφασίστηκε στην έκτακτη σύσκεψη στην Πολιτική Προστασία το βράδυ της 15ής Οκτωβρίου για την κατάσταση που έχει προκύψει από τα έντονα καιρικά φαινόμενα. Ειδικότερα, απαγόρευση τίθεται σε ισχύ από τη 1 π.μ μέχρι τις 8 π.μ.. Σύμφωνα με την ίδια απόφαση, κλειστές θα παραμείνουν αύριο Παρασκευή οι δημόσιες υπηρεσίες, ενώ προτείνεται τηλεργασία στον ιδιωτικό τομέα.

Κλειστά θα είναι επίσης τα σχολεία σε Κέρκυρα, Σάμο και Ικαρία. Υπενθυμίζεται ότι κλειστά θα είναι τα σχολεία σε Αττική, Εύβοια, Χαλκιδική, Μεσολόγγι και Ηλεία.

Αναλυτικά οι αποφάσεις της Πολιτικής Προστασίας, όπως τις ανακοίνωσε ο υπουργός Κλιματικής Αλλαγής και Πολιτικής Προστασίας, Χρήστος Στυλιανίδης:

Ο υπουργός σημείωσε όπως δεν υπάρχει λόγος πανικού και πως όλα τα μέτρα είναι προληπτικά προκειμένου να αντιμετωπιστούν τα καιρικά φαινόμενα.

Διαβάστε ακόμη:

Αμυντική συμφωνία Ελλάδα με ΗΠΑ: Έπεσαν οι υπογραφές – Οι δεσμεύσεις Μπλίνκεν (upd)

Τζιμ Ντέιβις: Ο Έλληνας που έφτιαξε από το μηδέν την αυτοκρατορία των New Balance (pics)

Τουρκία: Οι νέες απολύσεις του Ερντογάν γκρεμίζουν τη λίρα και τα ομόλογα

Exit mobile version