search icon

Ελλάδα

Καθαρά Δευτέρα 2023: Αναλυτικά όλα τα μέτρα από την Τροχαία

Τα μέτρα θα ισχύουν από 24 έως και 27 Φεβρουαρίου 2023 και ο σχεδιασμός του πραγματοποιήθηκε βάσει του Στρατηγικού Σχεδιασμού του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας

Την λήψη αυξημένων μέτρων οδικής ασφάλειας έχει προγραμματίσει η Ελληνική Αστυνομία ενόψει της εορταστικής περιόδου των Αποκριών και της Καθαράς Δευτέρας, με σκοπό την ασφαλή μετακίνηση των πολιτών και την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων.

Αναλυτικά ο σχεδιασμός των μέτρων περιλαμβάνει:

Η ΕΛΑΣ απευθύνει έκκληση στους οδηγούς:

Απαγόρευση κυκλοφορίας φορτηγών άνω των 3,5 τόνων

Επιπρόσθετα εκτός των παραπάνω μέτρων και για την ασφαλέστερη κίνηση των οχημάτων και τη βελτίωση της οδικής κυκλοφορίας κατά την περίοδο των Αποκριών και της Καθαράς Δευτέρας, εκτός των μέτρων διευκόλυνσης και κυκλοφορίας, που θα ληφθούν σε τοπικό επίπεδο, θα ισχύσει και απαγόρευση κυκλοφορίας όλων των φορτηγών αυτοκινήτων μέγιστου επιτρεπόμενου βάρους άνω των 3,5 τόνων.

Συγκεκριμένα, για το ρεύμα εξόδου η απαγόρευση κυκλοφορίας των φορτηγών θα ισχύει την Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2023, από ώρα 16:00 έως 21:00 και το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2023 , από ώρα 08:00 έως 13:00.

Διαβάστε ακόμη:

Γερμανία: Απαγορεύει από το 2024 τη θέρμανση με πετρέλαιο και φυσικό αέριο στα νέα κτήρια

Παπαστράτος: Επενδύσεις €700 εκατ. και ένας μετασχηματισμός που αλλάζει όλη την αγορά

Σιφναίος (Gastrade): Η Αλεξανδρούπολη δεν είναι πλέον απλά ένα ενεργειακό hub αλλά και κέντρο ασφάλειας και σταθερότητας

Exit mobile version