search icon

Ελλάδα

Μαρινάκης για τις φωτογραφίες με τους 200 εκτελεσθέντες της Καισαριανής: Να αποκτηθούν εφόσον είναι γνήσιες

Όσα είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος για τις φωτογραφίες που ήρθαν στη δημοσιότητα - Η ενημέρωση από το υπουργείο Πολιτισμού

Για τις φωτογραφίες που φέρεται να αποτυπώνουν την εκτέλεση των 200 Ελλήνων αντιστασιακών στο Σκοπευτήριο της Καισαριανής, την 1η Μαΐου 1944 που ήρθαν στη δημοσιότητα μέσω eBay τοποθετήθηκε ο Παύλος Μαρινάκης.

O κυβερνητικός εκπρόσωπος διαβάζοντας σχετική ενημέρωση του υπουργείου Πολιτισμού σημείωσε πως μεταξύ άλλων πως οι εικόνες, εφόσον επιβεβαιωθεί η γνησιότητά τους, θα πρέπει αποκτηθούν.

«Οι φωτογραφίες πρέπει να αποκτηθούν, εφόσον είναι γνήσιες. Το Υπουργείο Πολιτισμού έχει δρομολογήσει τις διαδικασίες απόκτησής τους, υπό την προϋπόθεση ότι ο κάτοχος ή το eBay μπορούν να αποδείξουν τη γνησιότητά τους ή να αποδεχθούν έλεγχο από ειδικούς για την πιστοποίησή τους», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε ακόμη

RCI: Σε άνοδο οι προσλήψεις και οι αυξήσεις μισθών στην Ελλάδα το β’ εξάμηνο του 2025

Φυσικό αέριο: Σε χαμηλό πέντε εβδομάδων οι τιμές στην Ευρώπη λόγω καιρού – Στα 31,07 ευρώ η μεγαβατώρα

Όμιλος Αγγελικούση: Θετικές προοπτικές για το LNG στη σκιά της ενεργειακής μετάβασης

Για όλες τις υπόλοιπες ειδήσεις της επικαιρότητας μπορείτε να επισκεφτείτε το Πρώτο Θέμα

Exit mobile version