search icon

Ελλάδα

Νέα Οδός: Συμβουλές στους οδηγούς για τα ακραία καιρικά φαινόμενα της Δευτέρας

«Η Νέα Οδός, έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για τη διαχείριση των φαινομένων και το σύνολο των ανθρώπων και του μηχανισμού μας, βρίσκεται σε απόλυτη ετοιμότητα», αναφέρει η ανακοίνωση

Προειδοποιήσεις και συμβουλές προς τους οδηγούς εξέδωσε η Νέα Οδός, εν όψει του κύματος κακοκαιρίας που θα σημειωθεί αύριο, Δευτέρα 24 Ιανουαρίου, σε όλη την Αττική.

Όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση, «η Νέα Οδός, έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για τη διαχείριση των φαινομένων και το σύνολο των ανθρώπων και του μηχανισμού μας, βρίσκεται σε απόλυτη ετοιμότητα. Ωστόσο, λόγω της σφοδρότητας των καιρικών φαινομένων, συνίσταται η αποφυγή άσκοπων μετακινήσεων».

Για τους οδηγούς που θα πρέπει να ταξιδέψουν, συνιστούμε για λόγους ασφαλείας :

Χρήση αλυσίδων

Σχετικά με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων υπενθυμίζουμε ότι:

Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρεται ότι χρήση της Λωρίδας Έκτακτης Ανάγκης (ΛΕΑ), πρέπει να γίνεται μόνο σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης, ενώ αναλυτικές συμβουλές οδικής ασφάλειας, είναι στη διάθεσή σας και εδώ. Πληροφορίες για τους Χώρους Προσωρινής Στάθμευσης και τους Σταθμούς Εξυπηρέτησης Αυτοκινητιστών στους αυτοκινητοδρόμους που λειτουργούμε συντηρούμε και διαχειριζόμαστε, μπορείτε να βρείτε εδώ.

Τέλος, παρακαλεί όλους τους οδηγούς να ακολουθούν πιστά τις υποδείξεις της Τροχαίας που είναι και η καθ ‘ υλην αρμόδια για τη διαχείριση της κυκλοφορίας.

Διαβάστε ακόμη:

Φοροελαφρύνσεις μέχρι και 10.000 ευρώ για ανακαίνιση ακινήτων

Πώς μπορούν οι επενδυτές να αντιμετωπίσουν την μεταβλητότητα των αγορών – Οι 3 κανόνες της JPMorgan

Exit mobile version