search icon

Ελλάδα

Περιφέρεια Αττικής: Οι εορταστικές εκδηλώσεις 17/12/21 – 07/01/22

Το πλούσιο πρόγραμμα Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων με μουσική, παιδικές παραστάσεις και show που χαρίζει μοναδικές στιγμές σε μικρούς και μεγάλους καθ’ όλη τη διάρκεια των εορταστικών ημερών συνεχίζεται με εξαιρετικό ενδιαφέρον και την τελευταία εβδομάδα του 2021 αλλά και τις πρώτες ημέρες του 2022

Η Περιφέρεια Αττικής γιορτάζει φέτος τη λάμψη των Χριστουγέννων και τον ερχομό του Νέου Έτους εκ του σύνεγγυς, μετατρέποντας το Πεδίο του Άρεως, το μεγαλύτερο Πάρκο του κέντρου της Αθήνας, σε ένα φωτεινό και λαμπερό Χριστουγεννιάτικο Θεματικό Πάρκο.

Το πλούσιο πρόγραμμα Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων με μουσική, παιδικές παραστάσεις και show που χαρίζει μοναδικές στιγμές σε μικρούς και μεγάλους καθ’ όλη τη διάρκεια των εορταστικών ημερών συνεχίζεται με εξαιρετικό ενδιαφέρον και την τελευταία εβδομάδα του 2021 αλλά και τις πρώτες ημέρες του 2022.

Με πρωτοβουλία του Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργου Πατούλη σε συνδυασμό με την αγαστή συνεργασία του Αντιπεριφερειάρχη Κεντρικού Τομέα Αθηνών Γιώργου Δημόπουλου, της Αντιπεριφερειάρχη Πολιτισμού Μαίρης Βιδάλη και του Τομεάρχη Πολιτισμού – Περιφερειακού Συμβούλου κατεξοχήν αρμόδιου για τις θεατρικές και τις μουσικές εκδηλώσεις Χάρη Ρώμα, η Περιφέρεια Αττικής υλοποιεί ένα πολυσυλλεκτικό και προσαρμοσμένο στις επιταγές των καιρών πρόγραμμα με πολλή μουσική, κέφι, χορό, λάμψη και φώτα σε Μία γιορτή, για όλη την Αττική με ελεύθερη είσοδο.

Οι εκδηλώσεις συνεχίζονται μέχρι τις 7 Ιανουαρίου 2022 ενώ για την εβδομάδα που διανύουμε μικροί και μεγάλοι θα έχουν τη χαρά να απολαύσουν:

Καθημερινά και έως τις 07/01/2022 στις 11:00 π.μ. θα πραγματοποιούνται καλλιτεχνικά εργαστήρια για τους μικρούς μας φίλους.

Η Περιφέρεια Αττικής ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες της Κυβέρνησης, προσάρμοσε τις εκδηλώσεις ώστε να πραγματοποιούνται σε κλειστό χώρο με την αυστηρή τήρηση όλων των υγειονομικών πρωτοκόλλων.

Η είσοδος για την παρακολούθηση των εκδηλώσεων επιτρέπεται μόνο με πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης για τους ενηλίκους και με self test 24 ωρών για τους ανηλίκους.

Η χρήση μάσκας και η τήρηση των αποστάσεων είναι υποχρεωτική για όλους.

 

Exit mobile version